Polacy nie gęsi, też swoich degeneratów mają.
teleshow.wp.pl/adam-z-drugiej-twarzy-nie-chcial-pozbyc-sie-tatuazy-pos...
No dobra już wiem,
Biedny Adam głównie zajmuje się żaleniem nad swoim losem,poza tym dużo fotografuje(przede wszystkim siebie)poz tym chodzi po różnych programach i ma fajną "dziewczynę"
Adam zarabia na celebrowaniu
Występuje jako Adam Curlykale
Ja tam nie mam problemu że jakiś Adam z Poznania czuje się inny i co robi ze swoim ciałem...
Up, nie znam gościa osobiście, ale pamiętam, że jeszcze przed operacjami prowadził bloga, którego czasami odwiedzałam.
Zaczął od dredów.
nie znam gościa osobiście, ale pamiętam, że jeszcze przed operacjami prowadził bloga, którego czasami odwiedzałam.
Zaczął od dredów.
A jak dla mnie to wygląda nawet zajebiście, szczególnie cały wydziabany łeb w kombinacji z czarnymi soczewkami i białymi wąsami. Dla społeczeństwa, jak na razie, nie do zaakceptowania ale za jakiś czas to będzie norma. Całe wydziabane ciała i tatuaże na twarzach już nie wywierają praktycznie żadnego wrażenia a jeszcze stosunkowo niedawno to był dla ludzi szok. Nastał taki czas że ludzie mają odwagę robić to na co mają ochotę i w chuju mają co przedstawiciele tak zwanego socjum (który jest niczym innym jak wilczym stadem) o tym myślą. Dla mnie to jest zjawisko pozytywne dopóki nikomu nie dzieje się żadna krzywda. Chciało by się wierzyć że w końcu dojdziemy do totalnej wolności (tej właśnie pozytywnej) nie skrępowanej przez pojebane purytańskie "normy" i zakazy które robią z człowieka niewolnika i hamują jego rozwój na wszystkich płaszczyznach.