Polacy nie gęsi, też swoich degeneratów mają.
teleshow.wp.pl/adam-z-drugiej-twarzy-nie-chcial-pozbyc-sie-tatuazy-pos...
A jak dla mnie to wygląda nawet zajebiście, szczególnie cały wydziabany łeb w kombinacji z czarnymi soczewkami i białymi wąsami. Dla społeczeństwa, jak na razie, nie do zaakceptowania ale za jakiś czas to będzie norma. Całe wydziabane ciała i tatuaże na twarzach już nie wywierają praktycznie żadnego wrażenia a jeszcze stosunkowo niedawno to był dla ludzi szok. Nastał taki czas że ludzie mają odwagę robić to na co mają ochotę i w chuju mają co przedstawiciele tak zwanego socjum (który jest niczym innym jak wilczym stadem) o tym myślą. Dla mnie to jest zjawisko pozytywne dopóki nikomu nie dzieje się żadna krzywda. Chciało by się wierzyć że w końcu dojdziemy do totalnej wolności (tej właśnie pozytywnej) nie skrępowanej przez pojebane purytańskie "normy" i zakazy które robią z człowieka niewolnika i hamują jego rozwój na wszystkich płaszczyznach.
Jeśli ktoś się z tym niezgadza bo czuje się uciskany przez pojebane purytańskie normy to zawsze może sprzedać smartfona, oddać ciuchy szyte przez dzieci w Tajlandii i żyć po swojemu w lesie, srać do dziury i jeść korzonki i borówki.
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzNie przejmujcie się. Daje mu rok maksymalnie dwa i będą nagłówki "Adam z Poznania ten bez jąder powiesił się" nikt normalny tak nie robi i nikt normalny nie ucina sobie jajec. Jaja ucięte, stanie się teraz jeszcze większą pizdą niż baba. Depresja murowana, nieakceptowany przez spoleczenstwo.. tylko lina róbcie screeny