📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up
Za każdym razem kiedy widze tego pseudo emota xD:
Cytuje pewną strone / lub forum:
"xD jest używane przez dzieci neo i przez polityków za każdym razem, gdy wypowiada się ich przeciwnik partyjny.
xD w praktyce
A: Siema xD
B: Siemanko xD Co porabiasz? xD
A: A nic xD Referat na historie muszę zrobić xD
B: Na jaki temat? xD
A: O jakimś prezydencie II RP xD
A: xD
B: A ja oglądam filmiki na YouTube xD
A: Aha xD Zaraz mam obiad xD Nara xD
B: Nara xD
"
Za każdym razem kiedy widze tego pseudo emota xD:
Cytuje pewną strone / lub forum:
"xD jest używane przez dzieci neo i przez polityków za każdym razem, gdy wypowiada się ich przeciwnik partyjny.
xD w praktyce
A: Siema xD
B: Siemanko xD Co porabiasz? xD
A: A nic xD Referat na historie muszę zrobić xD
B: Na jaki temat? xD
A: O jakimś prezydencie II RP xD
A: xD
B: A ja oglądam filmiki na YouTube xD
A: Aha xD Zaraz mam obiad xD Nara xD
B: Nara xD
"
otwieracz fakt - tani, użyteczny, ale szyjke przetrzec trzeba, żeby przypadkiem jakiegos ADIDASA nie zlapac
Ps. Powtórze pytanie. Z jakiego to filmu ??
A co do załapania to największe ryzyko jest przez sex i krew. Raczej przez śline sie nie załapiesz.
grauper napisał/a:
aspoleczny - Jak już to można załapać HIV. AIDS jest wywoływany przez wirus HIV.
A co do załapania to największe ryzyko jest przez sex i krew. Raczej przez śline sie nie załapiesz.
głupio mądra jesteś wiesz? śliną też można się zarazić jeśli np. z dziąsła poleci mu trochę krwi. A założę się że o zęby nie dba więc jest duże prawdopodobieństwo że zarazisz się pijąc po pieprzonym hivalcu. Ty też pewnie masz hiva albo twoja stara.
@3odbyty
Wnioskując po twoim poziomie wypowiedzi ktora wygląda mniej wiecej tak "jestes gUpia i nie lubie cie wiesz?" masz w granicach 15-16 lat. Tak przy okazji masz odbyty w nicku.
Wnioskując po twoim poziomie wypowiedzi ktora wygląda mniej wiecej tak "jestes gUpia i nie lubie cie wiesz?" masz w granicach 15-16 lat. Tak przy okazji masz odbyty w nicku.
A 15-16 lat to samo zUo i dzieci neo? Hmm... Dobrze wiedzieć co inni o tobie myślą...
@silek65 - skończ błyszczeć, bo słabo Ci to idzie. "xD" jest dla ludzi i jak jest używany z umiarem to mi w ogóle nie przeszkadza. Skończ leczyć kompleksy i udowadniać wszystkim, jakie to z ciebie pr0 i w ogóle, bo mnie tacy ludzie właśnie bardziej wkurwiają niż jakieś najbardziej popierdolone dziecko neostrady.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów