Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Takiego c🤬jowego fejka to ja nigdy nie widziałem
Więc postawię browar. P🤬d! Postawiłem!

A.J.K.S napisał/a:
Takiego c🤬jowego fejka to ja nigdy nie widziałem
Więc postawię browar. P🤬d! Postawiłem!
Jaki k🤬a fejk

@dick
gwoli scislosci to mistrzowski bolid Brawn GP z 2009, obecnie mercedesa.
gwoli scislosci to mistrzowski bolid Brawn GP z 2009, obecnie mercedesa.
Reklama szwajcarskiego brokera, z którym współpracuję - MIG Banku. Oni od dawna sponsorują jakiś team F1. Dobre
.

Widać, że nie Polacy. Nasi by zwinęli zmienione koła (oczywiście nowe, zużyte by założyli z powrotem), agregat, i zniknęliby zanim by misio zdążył się wyszczerzyć. Ba, misio zacząłby się zastanawiać, do kogo się szczerzył.
Dick napisał/a:
Więc pewnie złożą podania do HRT F1 Team![]()
HRT w następnym sezonie nie startuje..
kalish napisał/a:
HRT w następnym sezonie nie startuje..
Nooo - temu aluzja że tam złożą podanie,,,

Za wolno ;< W F1 zajmuje to z 10s max, tutaj po 15 jeszcze kół nie nałożyli więc chyba fake

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie