Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Uwazaj co komu pierdolisz.
Akurat ta osoba wstajac z tej wody pokazala, ze jednak granica po ktorej woda zachowuje sie jak beton nie zostala przekroczona.
@nowynick - gdzie ja napisalem, ze jej nie polamalo? Gdzie napisalem, ze nie doszlo do stluczenia jelit, krawienia wewnatrznarzodowego, wstrzasnienia mozgu, zlamania zeber, urazu krgoslupa, zlaman kosci dlugich, stluczenia serca i trzustki i rozerwania oskrzeli? Nie napisalem rowniez, ze nie potrzeba u niej wykonac rentgena szyi, klatki piersiowej, miednicy, badan krwi - sodu, potasu, wodoroweglanu, chloru, BUN, kretyniny, glukozy, amylazy, rozmazu i krzyzowki, EKG. Nie napisalem, ze nie powinno sie sprobowac zalozyc Foleya (jesli nie ma krwi w cewce) i zrobic badania moczu, CT glowy bez konrastu, CT jamy brzusznej z kontrastem, przerzucic pacjenta na OIOM i skonsultowac ortopedii?
Uwazaj co komu pierdolisz.
Akurat ta osoba wstajac z tej wody pokazala, ze jednak granica po ktorej woda zachowuje sie jak beton nie zostala przekroczona.
Widzę kolega wszystkie sezony Housa obejrzał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów