📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Przeżył? Łeee myślałam, że to nowy sposób na oryginalne samobójstwo (skręcić sobie kark 600 razy na minutę )
Temat pizdowaty jak zawsze
superResident napisał/a:
Temat pizdowaty jak zawsze
Nowe wcielenie po ostatnim banie.. no nie mogłeś się powstrzymać.
krzyks napisał/a:
A może ty powinieneś do psychologa pójść ? może ty nienormalny jesteś ? bananie
Nowe wcielenie po ostatnim banie.. no nie mogłeś się powstrzymać.
superResident napisał/a:
A może ty powinieneś do psychologa pójść ? może ty nienormalny jesteś ? bananie
Znamienne jest to, że sam zaczynasz pod moimi tematami.... przypadek?
Stary co ty kurwa bredzisz,piszesz pod moim tematem,że jest "g(ł)ówny"Do każdego się tak przypierdalasz ?a może jesteś psychicznie chory ?
superResident napisał/a:
Stary co ty kurwa bredzisz,piszesz pod moim tematem,że jest "g(ł)ówny"Do każdego się tak przypierdalasz ?a może jesteś psychicznie chory ?
Zacytuj całość.. przeczytaj... może zrozumiesz...
Nie zgrywaj inteligenta,tylko jak się nie podoba to nie oglądaj chamie pierdolony :)aaa przecież to moderator ciii zaraz będzie się odgrywał
superResident napisał/a:
Nie zgrywaj inteligenta,tylko jak się nie podoba to nie oglądaj chamie pierdolony :)aaa przecież to moderator ciii zaraz będzie się odgrywał
Oczywiście... nie oglądam.... wystarczy, że zobaczę cyrylicę.... i autora tematów znanego nie od dziś
Moderator... ja pierdolę.... kolejny raz obnażasz swój poziom inteligencji....
Chcesz show to zrobimy show :)Leszczu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów