Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Autor publikacji wchodzi na LiveLeak i podpierdala po kolei od 5 rano wszystko co tam pokazali ciekawszego, wielki kurwa szacun:) murzyn co dostaje w palnik już nikomu nie urywa dupy, wypadek na pasach ze słabą rotacją przechodnia w słabej jakości również o ile 30 sek filmiku, który trwa 38 sek pierdoli jakiś mundurowy ruski pedał... żenua...
Skoro taki jesteś mądry i chcesz być cool to wrzuć coś godnego uwagi, a nie przypierdalasz się do innych. Wstaję wcześnie to i mam czas żeby strony przeanalizować. Zresztą ja nie muszę cały dzień kopać dołów czy co ty tam robisz. Mam czas to szukam i wrzucam, a jak Ci nie pasuje to chuj Ci na drogę i nie trać mojego czasu
Autor publikacji wchodzi na LiveLeak i podpierdala po kolei od 5 rano wszystko co tam pokazali ciekawszego, wielki kurwa szacun:) murzyn co dostaje w palnik już nikomu nie urywa dupy, wypadek na pasach ze słabą rotacją przechodnia w słabej jakości również o ile 30 sek filmiku, który trwa 38 sek pierdoli jakiś mundurowy ruski pedał... żenua...
Jestem przeciwnikiem tego "argumentu", ale w tym przypadku jest jak najbardziej słuszny: On przynajmniej ma jakikolwiek wkład w tą stronę, w przeciwieństwie do Ciebie - "zerotematowcu",
esteś o jeden krok bliżej do wstawiania pedalstwa tarzającego się w gównie na hardzie xd
No i widzisz? Masz materiał, to teraz wystarczy założyć temat
o i jeszcze jedno bardzo Cie przepraszam i współczuję zarazem
Jeju... Teraz to się popłakałem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów