📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jebać pranksterów.
@Limpid: mąka
Majomir napisał/a:
Takim kolegą to tylko lepa
Chcesz tym kolegą zajebać komuś w pysk? W jaki sposób? Robiąc kołowrotek trzymając go za kostki i gdy dzięki sile ośrodkowej osiągnie pozycję horyzontalną pierdolnąć jego dyńką w mordę tego drugiego?
Wróć do podstawówki.
Mając takich kumpli niepotrzebni są wrogowie:D
widać że debil, jak może nie wiedzieć że proszek pali się gorzej niż benzyna
psyhepl napisał/a:
widać że debil, jak może nie wiedzieć że proszek pali się gorzej niż benzyna
Benzyna pali się dłużej.
smc napisał/a:
Magicznym proszkiem do podpalania ludzi.
to był radziecki proszek do gaszenia ludzi.
No mąka rozpylona w powietrzu jest niebezpieczna. Może to jeden z powodów dla których w młynach jest tak czysto, przynajmniej w tych w których byłem. Cały proces przetwarzania zboża jest w obiegu zamkniętym. Ciekawe jak to jest zabezpieczane, nie myślę o współczesnych dużych młynach, a raczej jak to robili dawniej. Może chodzi o to, że zboże nigdy nie jest w 100% suche i ta odrobina wilgoci wystarczyła? Chuj wie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów