Ten kolega przesadził z prankami za co czekała go piękna nagroda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
chuj że czarni każdy wkurwiłby się na ich miejscu.
Co bardziej rozgarnięci youtuberzy wyciągnęli głowy z dupy i wyczytali w komentarzach "Fajnie by było, gdyby wreszcie dostali w pizdę", więc zaczęli ustawiać pranki z pobiciami.
Myślicie, że w kraju, w którym można pozwać kogoś na wartość jego domu o to, że oblał Cię kawą, ludzie tak po prostu zaczynają się napierdalać na ulicy? W obecności kamerzysty stojącego krok dalej?
Zawsze jest kupa skakania wokół siebie i wyzwisk, a tutaj od razu leci pizda
Myślicie, że w kraju, w którym można pozwać kogoś na wartość jego domu o to, że oblał Cię kawą, ludzie tak po prostu zaczynają się napierdalać na ulicy? W obecności kamerzysty stojącego krok dalej?
Zawsze jest kupa skakania wokół siebie i wyzwisk, a tutaj od razu leci pizda
to już debile nawet dają się zlać żeby tylko jak najwięcej wyświetleń na YT mieć
Niech pajacują dalej. Kiedyś trafią na te złe małpy i jednego odstrzelą, a potem będzie ból dupy, że to był tylko srank. A ja? Ja czekam na film, gdzie jeden dostaje kulkę w czoło.
Gość chyba lubi dostawać po mordzie. Swoją drogą, czy te czarnuchy nie umieją sobie normalnie jak ludzie spodni na dupę założyć?
gringo2412 napisał/a:
Swoją drogą, czy te czarnuchy nie umieją sobie normalnie jak ludzie spodni na dupę założyć?
Chyba za duzo dostal w glowe.
Swoja droga to jakis masochista, jakby specjalnie chcial dostac wpierdol
Swoja droga to jakis masochista, jakby specjalnie chcial dostac wpierdol
Japierdolę... co za ciota. Za tekst "It's a prank!" powinien dostać 6x tyle wpierdolu.
Mimo, że nie toleruję fekalnoskórych, to tym razem reakcja była jak najbardziej na miejscu.
Mimo, że nie toleruję fekalnoskórych, to tym razem reakcja była jak najbardziej na miejscu.
15/15 aktów przemocy w tym filmiku to czarni. Przypadek? A tak całkiem na poważnie to nawet w kompilacji, gdzie czarni mieli być agresywni zdarzyła się kradzież. Natury nie oszukasz
Chuj, że ciągle te same sranki tu są...
Ja pranki widzę tak:
1. Idziesz do takiej czarnej dzielnicy.
2. Wyciągasz gnata
3. Strzelasz w kolana albo w głowę kilku małpom.
4. Naprawiasz świat w zabawny sposób.
1. Idziesz do takiej czarnej dzielnicy.
2. Wyciągasz gnata
3. Strzelasz w kolana albo w głowę kilku małpom.
4. Naprawiasz świat w zabawny sposób.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów