📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Meyrin napisał/a:
ale po chuj go kopie?
psikus, qrwa jego mac
Zamiast znaleźć sobie jakieś ambitne zajęcie, to pizdy przebierają się za parówki, konie czy inne gówna i straszą ludzi.
Skąd się wzięło to pedalskie pranksterstwo...
Zamiast znaleźć sobie jakieś ambitne zajęcie, to pizdy przebierają się za parówki, konie czy inne gówna i straszą ludzi.
@up
Ty, to jeszcze nic. Dzisiaj słuchałem w radio jak do jakiejś Ikei wezwano policję bo klienci bawili się w chowanego i personel nie mógł ich znaleźć
Ty, to jeszcze nic. Dzisiaj słuchałem w radio jak do jakiejś Ikei wezwano policję bo klienci bawili się w chowanego i personel nie mógł ich znaleźć
Uwielbiam patrzeć jak ludzkie odpady- czytaj "pranksterzy", zbierają wpierdol.
Na Universytecie Syracuce, był żartowniś co uwielbiał robić takie głupoty.
Mój współlokator pracował w weekendy w nightclubie i wstał o 17, żeby iść na nockę. . Żartowniś schował się na campusie w jednej z lodówek, a mój współlokator, jak zrobił sobie kawę to otwarł lodówkę, żeby wyciągnąć mleko. Żartowniś wyskoczył a mój kumpel oblał go gorącą kawą. Skórę twarzy miał poparzoną w stodpniu 2B. Tak się kończą głupie żarty.
Mój współlokator pracował w weekendy w nightclubie i wstał o 17, żeby iść na nockę. . Żartowniś schował się na campusie w jednej z lodówek, a mój współlokator, jak zrobił sobie kawę to otwarł lodówkę, żeby wyciągnąć mleko. Żartowniś wyskoczył a mój kumpel oblał go gorącą kawą. Skórę twarzy miał poparzoną w stodpniu 2B. Tak się kończą głupie żarty.
Jakby na moją kobitę taki wys...
A nie mam kobity. No nie ważne.
A nie mam kobity. No nie ważne.
Velture napisał/a:
@up
Ja sie kurwa nie dziwie. Sam kurwa zgubiłem sie z 3 razy w tym gównie... escape room to przy tym pikuś
Siarczysty kop na wątrobę. Obrońca samicy zna się na rzeczy. Piwko leci, no dwa piwka.
Meyrin napisał/a:
nigdy nie zrozumiem takich głupich żartów, ale po chuj go kopie?
Przypuszczam ze dla zabawy.Skoro dla niego smieszne jest straszyc ludzi to dla kogos innego moze byc smieszne spuscic komus lomot, ot takie czasy
panar3 napisał/a:
Siarczysty kop na wątrobę. Obrońca samicy zna się na rzeczy. Piwko leci, no dwa piwka.
Ty wiesz gdzie jest wątroba? Zajebał mu w trzustkę/śledzionę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów