@Attero132 to że ładnie ubrana, nie znaczy że ściera...
zgadza sie jak laska jest ladnie ubrana to nie musi byc sciera, ale ta akurat jest ubrana jak kurwisko z burdelu, w dodatku to malolata wiec mamy tu kurwisko do kwadratu. przyszlosc narodu
czasami i brat opierdoli mi kabana,ciebie tez czasem wyjebie w rowa moja ty świnko
Pomyliłeś strony. To nie jest strona dla pedałów. Nie wiem co tu jeszcze robisz.
Poza tym... wybieram lewą. Jakoś bardziej "dojrzalszą" ma twarz
Wyruchają je jacyś frajerzy z mocną gadką i dobrym ryjem. Juz ja takich znam. Charyzmatyczni kłamcy którzy potrafią tak omotać dziewczynę że ta się aż rumieni i chętnie się oddaje nawet jeśli normalnie by tego nie zrobiła. Manipulacja to czyste zło. Jak tylko to potrafisz to możesz zerżną każdą, jaką tylko chcesz. Czasami nawet nie musisz być przystojny bo zdarza się że stare pryki po czterdziestce wyrywają młode dwudziestki i bynajmniej nie na szmal a własnie na taką manipulację. Wiedzą co powiedzieć i potrafią wykorzystać każdą informację, nawet jesli pojawi się w formie odmowy. Gdybyś chciał taką wyrwać na szczerość to musisz mieć farta że akurat lubisz to samo co ona.
Poza tym... wybieram lewą. Jakoś bardziej "dojrzalszą" ma twarz
Ktoś tu dostał kosza.