ahh ta gra słowna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
@Attero132 to że ładnie ubrana, nie znaczy że ściera... ale jak one to ściery, to twoja dziewczyna o ile masz to chyba kurwa rolka kuchennych ręczników XXL
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Ahhh te stereotypy, jak dupa jest ładna to od razu musi być kurwą ? Z takim podejściem chciałbym zobaczyć Twoją przyszłą wybrankę
Ps. A ode mnie tylko tyle... Aby 16 miały na karku I heja !
Ps. A ode mnie tylko tyle... Aby 16 miały na karku I heja !
@up'y
Nie znam porządnych dziewczyn które takie zdjęcia publikują.
Chwalmy Pana za te nieporządne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Nie znam porządnych dziewczyn które takie zdjęcia publikują.
Chwalmy Pana za te nieporządne.
Siedziałby jak na czereśni....Mmmmmm
Siedziałby jak na czereśni....Mmmmmm
@up Akurat twarze mają niedojebane.
Cytat:
Pięknotki, a pedały z góry co piszą,że szmaty/dz**ki to tylko dlatego,że są poza waszym pryszczatym zasięgiem lamusy.Pedały niech sp***alają się modlić do tęczy i grodzkiej!
odezwał się don juan co rucha swoją starą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów