📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:50
🔥
Adin.dwa.tri ... Malcziki
- teraz popularne
Chyba ciebie bo powstałeś przez przypadek przez przypadkowych ludzi w przypadkowym miejscu.
Ale szefie...
Tu jest beton
Tu jest beton
-Ale szefie... Beton.
-Jaki beton? Dobry dowcip jest
-Jaki beton? Dobry dowcip jest
Rośnie młody gangster, a poliki rozepchane jak Don Corleone, widać młody dobrego idola do naśladowania sobie wybrał ;]
on mowi : tutaj klekaj dziwko i do roboty:D
Książki są przereklamowane. Mam jedną, więc wiem, co mówię.
@up
Kolego, szczym ryj, tudziez morde, bo od takiego pierdolenia jakie uskuteczniasz "to jest sadol?? co w tym takiego?? cooo??" ogarnietym ludziom robi sie niedobrze.
Jeszcze brakuje zebys napisal ze to bylo na Joe Monster albo 4chanie, czy chuj wie gdzie jeszcze.
Wiec opusc witryne, i nie wracaj tu, zanim nie przemyslisz swojego zachowania.
Kolego, szczym ryj, tudziez morde, bo od takiego pierdolenia jakie uskuteczniasz "to jest sadol?? co w tym takiego?? cooo??" ogarnietym ludziom robi sie niedobrze.
Jeszcze brakuje zebys napisal ze to bylo na Joe Monster albo 4chanie, czy chuj wie gdzie jeszcze.
Wiec opusc witryne, i nie wracaj tu, zanim nie przemyslisz swojego zachowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów