18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Prawda i tyle
kryptomir • 2013-11-06, 9:33
~Taka prawda : : Gdyby Irlandczyk, Grek czy Niemiec zarabiał 1500 Euro i 5.50 Euro wydawał na litr paliwa, 20 Euro na kino i 250 Euro na średniej klasy buty, 5 tys. Euro za metr kw. mieszkania i 60 tys. Euro za średniej klasy nowy samochód, to na ulicach panowałaby regularna, krwawa wojna! Polska płaca minimalna 334 Euro, minimalna płaca w Irlandii 1462 przy zbliżonych kosztach życia. Polacy to najgłupszy naród na świecie , od zawsze okradany i poniżany, i nawet nie zdający sobie z tego sprawy (vide wyniki wyborów). A teraz jeszcze będziemy się dokładać do wymienionych wyżej państw. Bo nas stać a oni mają mityczny kryzys. To co jest w Polsce to nawet nie można nazwać kryzysem, to jest od zawsze dno i dwa metry mułu!!! Polak jest tanim wyrobnikiem UE, a Polska rynkiem zbytu dla towarów drugiej i trzeciej kategorii po cenach wyższych niż w UE !! LUDZIE OTWÓRZCIE OCZY Gdybym był okupantem i chciał zniszczyć naród to wyganiałbym młodych ,mądrych ludzi zagranicę za chlebem na emigrację, podnosiłbym podatki i wprowadzałbym nowe, dawał podwyżki i kolejne przywileje resortom siłowym, stawiałbym 500 nowych radarów, wzmacniałbym inwigilację obywateli, likwidowałbym państwowe szkolnictwo i służbę zdrowia oraz ograniczałbym do nich dostęp, oddałbym banki, media i handel obcym i wrogom Polski, wyśmiewałbym ich wartości i religię, skłócałbym młodych ze starszymi ,aby przez odwróconą hipotekę przejąć za bezcen ich mieszkania i domy, zachęcałbym ich kobiety do feminizmu ,prostytucji i aborcji ,aby nie nadawały się na dobre matki i żony, zadłużałbym ich bezpośrednio oraz pośrednio przez państwo i gminy, aby nie mogli się temu sprzeciwiać, likwidowałbym ich przemysł ,a w zamian budowałbym ogromne stadiony na kredyt, aby przynosiły straty, dopuszczałbym do sejmu złodziei i degeneratów, itd. Obejrzyj się wokoło!!!!!! niech każdy prawdziwy Polak wklei to raz pod jakimś artykułem.

Komentarz, który mnie zaintrygował i... oceńcie sami
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mutant 2013-11-06, 9:37
Nie podoba się ? Zmywak w UK już czeka...
Zgłoś
Cossmos 2013-11-06, 9:43 1
Pensja na "zmywaku w UK">pensja za miesiąc tyrania w fabryce w Polsce. Jak jesteś taki zadowolony, to proszę bardzo idź dalej za tym ślepym stadem baranów. Problemem Polski jest to, że ten który za 1200 zł zapierdala, podwija rękawy i mówi sobie "nie mam wyjścia", a Ci których stać na normalne życie mają wyjebane, bo "a co mnie inni obchodzą, mi jest dobrze". W tym kraju nie będzie dobrze, bo mentalność społeczeństwa nie zmieniła się mimo zaborów, dwóch wojen, PRLu i dzisiejszych, złodziejskich rządów.
Więc drogi "mutancie" - wsadź sobie w dupe takie teksty, może ci to dobrze zrobi.
Zgłoś
Hrodgar 2013-11-06, 9:53
@up, wręcz przeciwnie, mentalność naszego nardu zmieniła się przez zabory, wojny światowe , komunę i dzisiejszych złodziei.
Zgłoś
cwaniak82 2013-11-06, 9:54
mutant napisał/a:

Nie podoba się ? Zmywak w UK już czeka...

A myślisz ze mamusia długo jeszcze będzie cie otrzymywać na swoim garnuszku , pewnie co dzień modli się do Boga o to abyś szybciej skończył szkole i wypierdalał na swoje.
PS. Pozdrawiam cie serdecznie środkowym palcem
Zgłoś
D................d 2013-11-06, 9:58
Zanim zacznie się gównoburza...
Ilu z Was nie poszło na wybory bo "ma wyjebane na politykę"? Przez takich frajerów co "mają wyjebane" ciągle widzimy te same świnie przy korycie i cyniczne gęby w TV.
Przestańcie ludzie pierdolić, że jest źle i w ogóle, tylko ruszcie dupę! Sprzed komputera świata się nie zmieni, gardzę ludźmi co myślą, że "lajkiem" zmienią świat i swoje podłe życie.
Zgłoś
~tip.top 2013-11-06, 10:01
Dafid napisał/a:

Przestańcie ludzie pierdolić, że jest źle i w ogóle, tylko ruszcie dupę!

Tylko, że nawet jak ruszą dupę to pójdą i bezmyślnie zagłosują na te same zakłamane świnie
Zgłoś
D................d 2013-11-06, 10:09
tip.top napisał/a:

Tylko, że nawet jak ruszą dupę to pójdą i bezmyślnie zagłosują na te same zakłamane świnie

Nie wpadł bym na to, że ktoś może być tak głupi...
Zgłoś
Ant1984 2013-11-06, 10:12
Regularna, krwawa wojna? A mi się wydaje, że nie.
Inne kraje buntują się z byle przycięcia ich życia w luksusie. Porozrabiają i spokój. (Podobno zamieszki były rozpoczynane "sztucznie", aby zmniejszyć ciśnienie zawczasu).
Wszyscy mówią, że skoro Polacy się nie buntują, to znaczy, że się poddają, że są głupi itd. Ja myślę, że my po prostu dalej dajemy radę. Jakkolwiek nas nie przycisną, to i tak sobie radzimy. To świadczy o głupocie? Raczej odwrotnie.
W dodatku przytaczano kwestę bycia narodem, który jest najbardziej uciskany. A mimo to nic nie robi.
No to pomyślcie. Bo mi się wydaje, że najmocniejsze i najciaśniejsze pęto zakłada się na najsilniejszego i najbardziej nieobliczalnego osobnika. Uważam, że nas najbardziej cisną, dlatego że nas się najbardziej boją.
I moja teoria ma pokrycie w rzeczywistości - pomimo usilnych starań wielkich sąsiednich mocarstw nie udało się nikomu nas wymazać z map; byliśmy uważani za bardzo inteligentny naród (nawet Hitler tak o nas mówił). A za przejaw inteligencji uważam NIE wychodzenie na ulice z byle podwyżki w sklepach.
Walka ma sens tylko, kiedy wiesz, że wygrasz, albo kiedy i tak już nie masz nic do stracenia.
Ponadto, przez to, że nie wychodzimy na ulice z byle spiny nie wiedzą czego się po nas spodziewać.
Zgłoś
~tip.top 2013-11-06, 10:16
Dafid napisał/a:

Nie wpadł bym na to, że ktoś może być tak głupi...

A ja się własnie tego obawiam
Zgłoś
D................d 2013-11-06, 10:17
tip.top napisał/a:

A ja się własnie tego obawiam

Ktoś przed chwilą napisał "kradziesz samochodu"... Możesz mieć rację chłopie.
Zgłoś
~tip.top 2013-11-06, 10:22
Większość chyba nie zdaje sobie sprawy, że głosują na partię a nie na konkretnych ludzi. Załóżmy, że taki Janusz z ulicy stwierdzi, że spełni swój obywatelski obowiązek i pójdzie zagłosować. Pójdźmy dalej... załóżmy że nasz Januszek zna programy wyborcze poszczególnych kandydatów i stwierdzi, że odpowiada mu kandydat X, który jest gdzieś tam dalej na liście... to nawet jakby 100 tys. na tego pana X zagłosowało to i tak do sejmu wchodzi ten który z danej partii jest pierwszy na liście Dlatego własnie cały czas te same zachlane mordy widzi się w mediach. Szkoda słów
Zgłoś
orzeszwmorde 2013-11-06, 10:34
Naszą wadą a nawet zaletą jest fakt że wszystko wiemy lepiej i nikt nam nie będzie tłumaczył a broń boże rozkazywał, nie staramy się aby było nam lepiej tylko sąsiadowi gorzej...
...dopiero jak poczujemy obcy bat nad sobą budzi się w nas dusza patrioty ale Stalin o tym wiedział i dał szkołę całej tej europejskiej wspólnocie a ta dała nam po '90 roku swoich pachołków (zgadnijcie kogo) który przez ponad 20 lat ciągle ma jakiś stołek a to ministra to wicepremiera, prezesa banku....a ze ma polskie nazwisko to....rządy się zmieniają a on ciągle jest....
Zgłoś
cwaniak82 2013-11-06, 10:39
tip.top napisał/a:

Większość chyba nie zdaje sobie sprawy, że głosują na partię a nie na konkretnych ludzi.

Dafid napisał/a:

Zanim zacznie się gównoburza...
Ilu z Was nie poszło na wybory bo "ma wyjebane na politykę"? Przez takich frajerów co "mają wyjebane" ciągle widzimy te same świnie przy korycie i cyniczne gęby w TV.
Przestańcie ludzie pierdolić, że jest źle i w ogóle, tylko ruszcie dupę! Sprzed komputera świata się nie zmieni, gardzę ludźmi co myślą, że "lajkiem" zmienią świat i swoje podłe życie.

Ja kurwa nie poszedłem i pierdole to, bo nawet jak bym poszedł to bym nie miał na kogo zagłosować
Tylko takie pizdy chodzą, bo to jest kurwa obowiązek obywatelski. Tak z mamusia i tatusiem po obiadku, idź kurwa postaw x.
A JA TO PIERDOLE NIE Idę, bo żadna kurwa nie spełnia moich oczekiwań
Zgłoś
~tip.top 2013-11-06, 10:44
cwaniak82 napisał/a:

A JA TO PIERDOLE NIE Idę, bo żadna kurwa nie spełnia moich oczekiwań

Więc jesteś ostatnią osobą, która ma prawo narzekać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem