Komentarz, który mnie zaintrygował i... oceńcie sami
Komentarz, który mnie zaintrygował i... oceńcie sami
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Więc drogi "mutancie" - wsadź sobie w dupe takie teksty, może ci to dobrze zrobi.
Nie podoba się ? Zmywak w UK już czeka...
A myślisz ze mamusia długo jeszcze będzie cie otrzymywać na swoim garnuszku , pewnie co dzień modli się do Boga o to abyś szybciej skończył szkole i wypierdalał na swoje.
PS. Pozdrawiam cie serdecznie środkowym palcem
Ilu z Was nie poszło na wybory bo "ma wyjebane na politykę"? Przez takich frajerów co "mają wyjebane" ciągle widzimy te same świnie przy korycie i cyniczne gęby w TV.
Przestańcie ludzie pierdolić, że jest źle i w ogóle, tylko ruszcie dupę! Sprzed komputera świata się nie zmieni, gardzę ludźmi co myślą, że "lajkiem" zmienią świat i swoje podłe życie.
Przestańcie ludzie pierdolić, że jest źle i w ogóle, tylko ruszcie dupę!
Tylko, że nawet jak ruszą dupę to pójdą i bezmyślnie zagłosują na te same zakłamane świnie
Tylko, że nawet jak ruszą dupę to pójdą i bezmyślnie zagłosują na te same zakłamane świnie
Nie wpadł bym na to, że ktoś może być tak głupi...
Inne kraje buntują się z byle przycięcia ich życia w luksusie. Porozrabiają i spokój. (Podobno zamieszki były rozpoczynane "sztucznie", aby zmniejszyć ciśnienie zawczasu).
Wszyscy mówią, że skoro Polacy się nie buntują, to znaczy, że się poddają, że są głupi itd. Ja myślę, że my po prostu dalej dajemy radę. Jakkolwiek nas nie przycisną, to i tak sobie radzimy. To świadczy o głupocie? Raczej odwrotnie.
W dodatku przytaczano kwestę bycia narodem, który jest najbardziej uciskany. A mimo to nic nie robi.
No to pomyślcie. Bo mi się wydaje, że najmocniejsze i najciaśniejsze pęto zakłada się na najsilniejszego i najbardziej nieobliczalnego osobnika. Uważam, że nas najbardziej cisną, dlatego że nas się najbardziej boją.
I moja teoria ma pokrycie w rzeczywistości - pomimo usilnych starań wielkich sąsiednich mocarstw nie udało się nikomu nas wymazać z map; byliśmy uważani za bardzo inteligentny naród (nawet Hitler tak o nas mówił). A za przejaw inteligencji uważam NIE wychodzenie na ulice z byle podwyżki w sklepach.
Walka ma sens tylko, kiedy wiesz, że wygrasz, albo kiedy i tak już nie masz nic do stracenia.
Ponadto, przez to, że nie wychodzimy na ulice z byle spiny nie wiedzą czego się po nas spodziewać.
Nie wpadł bym na to, że ktoś może być tak głupi...
A ja się własnie tego obawiam
A ja się własnie tego obawiam
Ktoś przed chwilą napisał "kradziesz samochodu"... Możesz mieć rację chłopie.
...dopiero jak poczujemy obcy bat nad sobą budzi się w nas dusza patrioty ale Stalin o tym wiedział i dał szkołę całej tej europejskiej wspólnocie a ta dała nam po '90 roku swoich pachołków (zgadnijcie kogo) który przez ponad 20 lat ciągle ma jakiś stołek a to ministra to wicepremiera, prezesa banku....a ze ma polskie nazwisko to....rządy się zmieniają a on ciągle jest....
Większość chyba nie zdaje sobie sprawy, że głosują na partię a nie na konkretnych ludzi.
Zanim zacznie się gównoburza...
Ilu z Was nie poszło na wybory bo "ma wyjebane na politykę"? Przez takich frajerów co "mają wyjebane" ciągle widzimy te same świnie przy korycie i cyniczne gęby w TV.
Przestańcie ludzie pierdolić, że jest źle i w ogóle, tylko ruszcie dupę! Sprzed komputera świata się nie zmieni, gardzę ludźmi co myślą, że "lajkiem" zmienią świat i swoje podłe życie.
Ja kurwa nie poszedłem i pierdole to, bo nawet jak bym poszedł to bym nie miał na kogo zagłosować
Tylko takie pizdy chodzą, bo to jest kurwa obowiązek obywatelski. Tak z mamusia i tatusiem po obiadku, idź kurwa postaw x.
A JA TO PIERDOLE NIE Idę, bo żadna kurwa nie spełnia moich oczekiwań
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów