📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Było w kompilacjach, których liczba dochodzi do granicy tylu, że ja pierdolę.
@1.Michal aha. A ja to widzę po raz pierwszy. Nie wiem, może dlatego, że nie jestem frajerem przesiadującym w internecie 24h na dobę i nie oglądam wszystkich kompilacji których ilość dochodzi do granicy tylu, że Ty pierdolisz. Więc daję piwko. Pozdrawiam.
"We do not go further... Here begins the Land of Phantoms"
@up To chyba zależy od bożków internetu, bo mi się właśnie wczytało od razu mimo tego że mam chujową Netię ._.
Korzystając z okazji: dawno dawno temu był filmik o podobnej tematyce, tylko murzaje słuchały muzyki klasycznej i przełączały na rapsy bodajże kiedy w bliskości pojawiały się panny, szukałem tego filmiku wielokrotnie, ale nie trafiłem - jakby ktoś miał, to niech poratuje linkiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów