18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
EvilSoran 2011-12-01, 10:38
domage napisał/a:

No właśnie muszę cie zmartwić... sam lubię pograć ale wole FPS'y,a jedynym RPG (o ile tak to można nazwać) jaki teoleruje jest Dungeon Keeper2. Hantle ostatni raz widziałem jak bratu pożyczałem jakiś rok temu, a moje czepianie wynika z tego, że jestem wrednym chujem. A co do książek: moja praca magisterska zmusza mnie do literatury technicznej, inne książki mnie teraz nie interesują.

PS. tak wiem, pierdole od rzeczy... przepraszam, więcej nie będę ( w tym temacie).

Aha looz :] myślałem że jesteś jednym z tych co komputer włączają przyciskiem na monitorze o.O a Dk2 nie bardzo jest rpg to raczej rts.

Zgłoś
Frostbourn 2011-12-01, 11:28 2
Nie wiem czemu sie ludzie spuszzaja nad ta gra... Gralem i musze stwierdzic, ze chujnia jakich malo.
Zgłoś
EvilSoran 2011-12-01, 13:38
Frostbourn napisał/a:

Nie wiem czemu sie ludzie spuszzaja nad ta gra... Gralem i musze stwierdzic, ze chujnia jakich malo.

Ok a co według ciebie jest nie "chujnia jakich mało" ? albo chociaż może byś czymś poparł swoją opinię ?

skryima już przeszedłem teraz czekam na edytor. gra ma ciekawą całkiem fabułę i całkiem sporo ciekawych questów. raptem tylko jedna strona wystawiła ocenę 4.3 n 10 (za to że gra jest zbyt dynamiczna i nie da się w nią grać tylko myszką o.O www.theablegamer.com) reszta portali wystawiła całkiem dobre noty od razu zwracając uwagę na ilość błedów która niestety była w wersji release :| .... więc teraz ..... albo grasz w tak zajebiste gry że nie ma ich na rynku dla normalnych ludzi o.O albo grasz w Cody,Bfy itp i Skyrim to poprostu gra nie dla ciebie.

Zgłoś
yardi1993 2011-12-01, 19:28
Fake! Dragonborn był wysokim elfem urodzonym w Shimmerene, który przybył przy okazji wesprzeć buntowników aby osłabić wroga Aldmeri Dominion. Po czym wrócił do swojej stolicy, więc nie mógł przesiadywać dalej w Skyrim!
Zgłoś
D................i 2011-12-02, 16:08
Frostbourn napisał/a:

dokladnie pogralem godzine i out z dysku
proste nie wciagajace gowno
diablo,hom&m,fallout,knight online,starcraft,warcraft,stare nfsy (z jednym wyjatkiem hot pursuit nowym) to sa zajebiste gry
Zgłoś
darecki328 2011-12-03, 12:16
ami się Skyrim podoba i chuj!

Lepiej być faszystą niż pedałem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów