Coś dla fanów Skyrim
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Coś dla fanów Skyrim
Na Innosa! Co to jest?!
Adanosie, miej nas w swojej opiece...
Adanosie, miej nas w swojej opiece...
Czego to już ludzie nie wymyślą żeby tylko zabłysnąć w necie masz może link do orginału ?, chcę poczytać jak ich ludziska flamuja
Fajna laseczka. Dziewica ?
@up: Zwariowałeś? W tym wieku dziewica? W jakim Ty świecie żyjesz?
@Domage
idź się napinać gdzie indziej ... nie podoba się nie musisz oglądać, możesz dalej żyć ze swoich ukochanym hantlem w swojej siłce. W końcu przecież nikt nie każe rozwijać ci także mózgu więc co się czepiasz jaki ktoś styl życia wybiera ? chce sobie no-liferować ... to jego sprawa, my nie zmuszamy żebyś czytał książki.
Dzięki
@Domage
domage napisał/a:
Co to kurwa jest za Skryrim jakiś ? Kolejna zjebana gra dla no liferów ?
Idźcie pomachać mieczami w prawdziwym życiu, przynajmniej zrzucicie parę kilo.
idź się napinać gdzie indziej ... nie podoba się nie musisz oglądać, możesz dalej żyć ze swoich ukochanym hantlem w swojej siłce. W końcu przecież nikt nie każe rozwijać ci także mózgu więc co się czepiasz jaki ktoś styl życia wybiera ? chce sobie no-liferować ... to jego sprawa, my nie zmuszamy żebyś czytał książki.
No właśnie muszę cie zmartwić... sam lubię pograć ale wole FPS'y,a jedynym RPG (o ile tak to można nazwać) jaki teoleruje jest Dungeon Keeper2. Hantle ostatni raz widziałem jak bratu pożyczałem jakiś rok temu, a moje czepianie wynika z tego, że jestem wrednym chujem. A co do książek: moja praca magisterska zmusza mnie do literatury technicznej, inne książki mnie teraz nie interesują.
PS. tak wiem, pierdole od rzeczy... przepraszam, więcej nie będę ( w tym temacie).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów