📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polac mu , narescie ktos powiedzial prawde o ciapatych , ze niby jacy to oni poszkodowani , a pozniej w imie allaha odcianaja niewiernym glowy , skurwiele
Za jechanie po muslimskich kurwach zawsze piwko
Ale po jaki chuj to komuś tłumaczyć?
Ludzie, jak wszędzie, kradną, czasami mordują, w amoku, żądzy posiadania dóbr...
Ale kurwa jego w mordę kozią mać Allaha, nie jest to usprawiedliwiane
miłością do religii czy jeszcze chuj go wie czym.
A te ciapate, muzułmańskie kurwy, właśnie tym usprawiedliwiają krzywdę, którą czynią innym.
Wypierdolić hołotę! Nasza kultura nie, mówiąc delikatnie "współgra" z islamskimi wierzeniami.
Ludzie, jak wszędzie, kradną, czasami mordują, w amoku, żądzy posiadania dóbr...
Ale kurwa jego w mordę kozią mać Allaha, nie jest to usprawiedliwiane
miłością do religii czy jeszcze chuj go wie czym.
A te ciapate, muzułmańskie kurwy, właśnie tym usprawiedliwiają krzywdę, którą czynią innym.
Wypierdolić hołotę! Nasza kultura nie, mówiąc delikatnie "współgra" z islamskimi wierzeniami.
j0k3 napisał/a:
tylko po huj tego obame wciąż wkleja...
Nie zrozumiesz.
Podpowiem, że słowa Obamy nie zgadzają się "do końca" ze słowami tego jegomościa.
Wkurwia mnie tylko jedno, że siedzimy sobie na dupach i oglądamy filmy na sadolu o akbarach i kurwa nie robimy z tym nic, ni chuja, ani trochę, a to się szerzy i nikt kurwa niema odwagi nic z tym zrobić tak na porządnie. Wygnać ich do swoich krajów, zamknąc granice, zabrać statki, samoloty itp i niech sobie tam allahują, wysadzają i mordują. Nie potrafię sobie wyobrazić islamskiej europy, no ni chuja, jak to się stanie, to chyba sam zostane terrorystą z moherem na głowie i bombą w plecaku i pierdyknę ją w jakimś ważnym dla nich sreczecie O!
@ up - chuja możemy zrobić narazie, bo ich u nas za bardzo nie ma. Zbyt niski socjal, żeby im się opłacało tutaj migrować. Grecja zaczyna swoje czystki, w niemczech neonaziści coraz silniejsi, może sobie poradzą. Ja tam trzymam kciuki.
Może ktoś na tyle umie angielski i dałby radę przetłumaczyć na nasz język te ulotki?
Jak nic nie możemy zrobić. Ja walcze w ten sposoób że bojkotuje tureckie kebaby, czyli budki z jedzeniem, restauracje, stragany. Może dla kogoś mało, ale nie daje im zarobić, a widze że dużo ludzi daje im zarobek. ps czy siec "berlin doner kebap" ma cos wspólnego z muslimami?? Jak tak to kolejna sieć do bojkotu.
Grzecznie i uprzejmie proszę autora o linka, gdzie mogę pobrać wersję z napisami.
Bardzo by mi się przydała !o/
Bardzo by mi się przydała !o/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów