Również nie oceniam go pod kątem posługi kapłańskiej gdyż zwyczajnie nie mam pojęcia co on tam mówił i co robił.
Aha... czyli ty nic nie wiesz ale popierdolić to se lubisz. Moim skromnym zdaniem szare masy, tępaki, dziwki bez szkoły, niedouczone buractwo takie jak ty nie powinno miec możliwości wypowiadania się gdziekolwiek na jakikolwiek temat. Mało tego, prawa wyborcze tez bym takim zabrał. O i kastrował żeby kurwa ta zaraza się kiedyś skończyła a nie dzieci naruchać i wpierdalać im w te małe niewinne główki "racje" tatuśia.
SZCZEŹNIJ!!!
@McMenel - tych co mi się kazali uczyć. Z jakiej księgi czy po jakiej modyfikacji? Nie wiem, mam to w dupie;P
AA w takim razie żryj to co ci propaganda kościelna serwuje. Poczytaj, poszukaj a znajdziesz wiele ciekawych rzeczy które propaganda Watykańska skrzętnie ukrywa. Jak np umieszczenie Biblii na indeksie ksiąg zakazanych.
BTW: walka z Kościołem trwa w najlepsze, a wnioskując po artykułach w mediach to 99,9% pedofili w Polsce to księża żeby nie było pedofil to pedofil czy to ksiądz czy nauczyciel czy inna osoba i powinno takie zachowania piętnować i to bardzo ale tylko pedofilia wśród księży jest tak nagłaśniana przez media wiadomo dlaczego
Ale czy ty nie kumasz że nas to CHUJ obchodzi?
Nie wierzysz, nie podoba ci się KK? Ok, twoja sprawa!
Ja nie chodzę po ulicy i nie mówię każdemu napotkanemu że ksiądz to chuj.
A ty wrzucając takie obrazki to własnie robisz.
Zachowujesz jak typowy gimbus.
Nie, nie wolimy żyć w zakłamaniu. Nas to po prostu nie obchodzi.
ależ kuźwa, daleko gdzieś mam religię, ale właśnie kurwa dzięki Karolowi świat dowiedział się więcej o Polsce, ale widzę że debile i "katofaszyzm" (!) idą na wojne, bo boli ich widocznie tyłek na myśl że nigdy w życiu nie osiągną niczego i szczezną jako szary obywatel. Dziękuje.
dobrze, że są jednak ludzie którzy potrafią myśleć a nie tylko zagryzać się nawzajem bo ktoś rzucił kość i śmieje się z psów które sie o nią zabijają.
Śmierć lewactwuA i chuj ci w dupę AbesM