📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Kurwa mać wyprzedził mnie...
3 min dodany na YT
6 min dodany na Sadistic..
Wy chyba kurwa kampicie 24h na dobe na jego kanale.
3 min dodany na YT
6 min dodany na Sadistic..
Wy chyba kurwa kampicie 24h na dobe na jego kanale.
Kiedyś i jego dopadnie seryjny samobójca, nawet Atlantyk mu nie pomoże. A szkoda.
Tak mi przykro
Ile jaj ma obama ? OBama !
I faktycznie wyszło że za wszystko winni są żydzi O_o
Lubię go oglądać, ale mam wrażenie, że w końcu Kolonko strzeli gafę coś jak paei "kocham gotowac" i ktoś go zacznie analizować jego "mówię jak jest" i wytaczać wnioski, czy naprawdę jest jak mówi Kolonko. Nie mówię, że to już się zdarzyło, ale im więcej się mówi, tym większe prawdopodobieństwo na pomyłkę.
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
za [skopiuj link] i [zgłoś duplikat] to moderatorzy powinni nobla dostać !!!
Za podsumowanie prawdy o arabach w syrii i o tym jak hamerykańce postępują musi być piwo! Każdy rozsądny człowiek w tej sprawie wyciąga podobne wnioski a nie daje się mamić gównoburzą i lazaniu dupy amerykańcom ,którzy twierdzą ,że postępują właściwie. Putin powiedział pokażcie dowody, a ameryka? "Taki chuj"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów