18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
i................n 2014-02-16, 20:28 1
O co chodzi z tym piwem?
Zgłoś
Insaner 2014-02-16, 20:46 1
O ile się nie mylę, to ten artykuł dotyczył łańcuszka z facebooka, ale w bardziej "hardcore'owej" wersji. W innych krajach nie piją 500ml piwa, tylko sporą ilość wysokoprocentowego trunku za jednym razem. Fakt, że jest to selekcja naturalna - już sporo zgonów w dosłownym sensie tego słowa było z tego powodu . W każdym razie ludzie, którzy się nominują do tego strasznego wyzwania są idiotami. Po cholerę wrzucać filmik na FB - nie lepiej przejść się ze znajomymi na piwo..?
Zgłoś
Brzydkii 2014-02-16, 21:04 2
Wersja z paleniem kapcia o Muska jest lepsza.
Zgłoś
g................k 2014-02-16, 21:10 10
dinozaury zjadały ludzi??
Zgłoś
teken 2014-02-16, 21:11
Ta, czekam aż jakiś inteligent mnie wytypuje, wtedy nagram film, pokażę do kamery środkowy palec i ku bólowi dupska spiję sobie browarka delektując się każdym łyczkiem.

Zgłoś
g................k 2014-02-16, 21:14 11
teken napisał/a:

Ta, czekam aż jakiś inteligent mnie wytypuje, wtedy nagram film, pokażę do kamery środkowy palec i ku bólowi dupska spiję sobie browarka delektując się każdym łyczkiem.

nikt cię nie wytypuje, ponieważ ty nie masz kolegów
Zgłoś
teken 2014-02-16, 21:20 44
gozdek napisał/a:

nikt cię nie wytypuje, ponieważ ty nie masz kolegów

kurwa, zapomniałem

Zgłoś
BongMan 2014-02-16, 23:41 2
Wypiję piwo za każdego kretyna, który w ten sposób wyeliminuje swoje chujowe geny

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
bzyk1357 2014-02-17, 0:37 1
Widzę, że połowie społeczeństwa przyda się penersko wielka tubka maści na ból dupy, bo modą zaczyna być hejt na tego typu "wyzwanie".
Zgłoś
rigsuit 2014-02-17, 11:02
Już paru "zajebistych" nominowanych umarło od zajebania flaszeczki na exa zamiast piwa
Zgłoś
lith 2014-02-17, 11:07 5
Szczerze mówiąc ta zabawa w wyzwania zalatuje mi wczesnym gimnazjum, nie rozumiem dlaczego dorośli ludzie sobie wstawiają na fejsa jak piją browara... ło matko, rzeczywiście wyczyn. Chyba pod wym względem, ze mi by było wstyd coś takiego do neta wrzucić. Trochę chujowo jakby ktoś szukał potem kiedyś w necie info o mnie i wyskoczyłoby takie gówno.
Zgłoś
BryanK 2014-02-17, 11:57
postawie piwo kazdemu kto do kamery pokaze srodkowy palec i powie "pierdolnijcie sie w glowe z tymi wyzwaniami wy niedojebane dzieci facebooka"
Zgłoś
szefu 2014-02-17, 12:05 1

sracie się prawie wszyscy jakby było o co
Zgłoś
Jack Daniel's 2014-02-17, 12:49 2
A jak ktoś nie pija tych sklepowych szczyn, tylko lubi porządne piwa regionalne, np. Ale Browar, albo Pintę? Przecież żal to pić na raz...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów