18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Prawda o Watykanie?
Nourgab • 2010-05-19, 12:08
Chciałbym mieć możliwość wyświetlenia tego w czasie pielgrzymki na Jasną Górę...

Wybaczcie, jeśli już było
Warto przesłuchać do końca.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Złowroga Pralka ! 2010-05-19, 13:07 4
"Masz prawo nie wierzyć masz prawo polemizować ale nie masz prawa obrażać i krytykować " GÓWNO PRAWDA ! w jakim języku śpiewają ?
Zgłoś
push3k 2010-05-19, 13:08 15
Nie wiem, ale widać, że takie same oszołomy co Watykan.
Zgłoś
Nourgab 2010-05-19, 13:11 2
Po Hiszpańsku
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2010-05-19, 13:31
Nourgab dziękuje . Tak podejrzewałem ale wolałem się upewnić.
Zgłoś
dragoneman 2010-05-19, 14:17
kto to śpiewa i jaki tytuł? ;p jest możliwość ściągania z sadistica filmów albo chociaż ścieżki dźwiękowej na dysk;> ??
Zgłoś
mesiash 2010-05-19, 14:41 1
to jest zespół Ska-P, ale tytułu piosenki nie znam
Zgłoś
WarriorOfAnal 2010-05-19, 14:45 1
filmy i muzyke ze stron można ściągać między innymi programem internet download manager
Zgłoś
Nourgab 2010-05-19, 14:45 3
SKA-P - Crimen Sollicitationis

Polecam inne ich kawałki Szczególnie te z polskimi napisami
Zgłoś
grauper 2010-05-19, 14:51 1
Jeżeli sie podoba to wbijać na JAROCIN w tym roku
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-05-19, 14:59 5
Miło się słucha nawet Ale gra pod publiczkę - najeżdżanie na B16 jakby to była jego wina, że kler rucha dzieci, fakt nic z tym nie robi, ale co robił np. JP2? Ale jak mówiłem, fajnie się słucha.
Zgłoś
k................l 2010-05-19, 15:12 69
Tytuł piosenki - Crimen solicitationis.
"Crimen Sollicitationis" jest dokumentem, który pod karą ekskomuniki nakazuje trzymanie w największym sekrecie przestępstw seksualnych księży, nakazuje bezkompromisową walkę z poszkodowanymi i tymi, którzy ich popierają, zakazuje współpracę w tych sprawach z władzami śledczymi, nakazuje niszczenie dowodów przestępstw, nakazuje przeniesienie księdza do innej parafii, itp. Dokument ten nie przywiązuje żadnej wagi do ofiar przestępstw seksualnych popełnianych przez księży. Mówi wyraźnie że OPIEKĄ MAJĄ BYĆ OBJĘCI OSKARŻENI KSIĘŻA. Stawia sobie za cel zdławienie wybuchu skandalu seksualnego a nie, dobro poszkodowanych - małoletnich ofiar księży pedofilów.
Z tego co wiem,to przy tworzeniu tego dokumentu uczestniczył b16.
Zgłoś
matx 2010-05-19, 15:13 22
SKA-P, jedna z najlepszych hiszpanskich grup ska punka.
dobry kawalek, prawdziwy.
@kicolek, jak nie jego wina? ukrywa ich i nic nie robi wiec przylacza sie do winy bo jest tego swiadomy, jp2 tez nic nie robil, wszyscy tacy sami jak na razie. ale niestety nic sie raczej nie zmieni, watykan to jeden wielki biznes.
Zgłoś
Famiru 2010-05-19, 15:29 9
Kolejny zespół brudasów. A fe.
Zgłoś
A................N 2010-05-19, 15:34 51
Famiru wiemy. Firma lepsza.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem