📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ładne to po prawej.
i dziwią się że jak już facet zerżnie kilka bab to jest "koleś" a jak baba będzie zerżnięta kilka razy to jest "kurwa"
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
riodoro1 napisał/a:
i dziwią się że jak już facet zerżnie kilka bab to jest "koleś" a jak baba będzie zerżnięta kilka razy to jest "kurwa"
Jak klucz otwiera kilka różnych kłódek, to jest to dobry klucz.
Jak kłódkę otwiera wiele różnych kluczy, to jest to kłódka do dupy.
Poza tym, pies nie weźmie jak suka nie da.
MaxKing napisał/a:
No shit, Sherlock.
żeby dodać fotkę na sadistiku trza do niej wrzucić opis- można silić się na jakieś bezsensowne opisy, ale tu jest wszystko jasne- więc żeby spełnić wymóg formalny po prostu dopisał to co dopisał, i tyle...
"jak na to wpadłeś, Watsonie?"
@up zawsze mogłeś po prostu to przetłumaczyć.
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
prawdą jest to zdjęcie
i chociaż wkurza mnie to dzielenie na kurewy i macho, to prawdą jest też stwierdzenie o kłódkach i kluczach ^^
i chociaż wkurza mnie to dzielenie na kurewy i macho, to prawdą jest też stwierdzenie o kłódkach i kluczach ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów