Zapraszam do konfrontacji między weteranem z Wietnamu, a kolesiem w sukience:
Zapraszam do konfrontacji między weteranem z Wietnamu, a kolesiem w sukience:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To, że urodziłeś się z chujem nie determinuje tego, że nie możesz być kobietą. Co stoi na przeszkodzie?
Jebnięty jesteś, czy co?
i murzynow tez
Jebnięty jesteś, czy co?
Widać że mózgu to Ty nie masz.
Biologia.
Nie jesteś ani lekarzem ani członkiem Polskiego Towarzystwa Seksuologicznego jak banda tego sterowalnego plebsu piss-szczynowego która dała Ci piwo...więc się nie wypowiadaj pustaku.
No i bardzo kurwa dobrze. Jebane pokraki żerują na milczeniu ludzi, którzy rozumieją podstawową biologię. Jeszcze niedawno wszyscy zgodnie twierdzili, że dysforia płciowa jest chorobą psychiczną - co wydaje się idealnie logiczne jeśli komuś wydaje się, że jest kimś innym, niż wynika to z jego biologicznej budowy. Potem przestano mówić "choroby", a zaczęto "zaburzenia". No, ale przecież popierdoleńcom będzie smutno jak im się powie, że są popierdoleni i kilka lat temu WHO uznała, że nie jest to zaburzenie. Przecież to zupełnie normalne mieć chuja i kazać do siebie mówić per Kasia.
Kurwa, jestem za stary na to gówno, chyba identyfikuję się jako emeryt...
Jesteś normalny, ale niestety bracie jest nas coraz mniej...
Widać że mózgu to Ty nie masz.
Nie jesteś ani lekarzem ani członkiem Polskiego Towarzystwa Seksuologicznego jak banda tego sterowalnego plebsu piss-szczynowego która dała Ci piwo...więc się nie wypowiadaj pustaku.
Tak kurwa bo kto sie nie zgadza z waszymi pojebanymi wymysłami to od razu jest z pisu lub wpierdalacie taką osobe zaraz do gara z księżami pedofilami. Wy tęczowi jesteście jacyś pojebani, potraficie wkurwiać ludzi którzy was nigdy nie zauważali i nie zwracali na was uwage. Zaczeliście wojne z jakąś drobną grupą ludzi a przenosicie swoje problemy kurwa na wszystkich. Chuj ludzi interesują wasze problemy psychiczne czy udajesz kobiete czy faceta. Tak kurwa UDAJESZ bo nigdy nie będziesz babą rodząc się z kutasem, zasmuce cie że nigdy nie urodzisz dziecka jeżeli się urodziłeś z chromosomem XY czy to tak trudnono kurwa pojąć. Czekam kiedy wpadniecie na pomysł identyfikowania sie jako bialy lub jako czarny czy żółty bo tak sie czujesz i w twoim kolorze jest ci źle. Jajebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów