Szczere wypowiedzi przypadkowych przechodniów. Co myślą na temat masturbacji? Jakie najdziwniejsze historie o niej słyszeli? No i czy w nie wierzą? Obejrzyj odcinek aby się przekonać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Walenie gruchy wzmacnia paluchy!
Walenie gruchy w małym mieście - coś dla was
masturbują sie kobiety, walenie chuja to onanizm
Umiera stary Gruzin. Przy łożu śmierci siedzi jego wnuk. Umierający mówi:
- Kiedyś, gdy umarł Lenin, umarł i leninizm... Kiedy umarł Stalin, umarł stalinizm...
- Dziadku Onanie, nie umieraj!
- Kiedyś, gdy umarł Lenin, umarł i leninizm... Kiedy umarł Stalin, umarł stalinizm...
- Dziadku Onanie, nie umieraj!
argoria a ty jakis naganiacz jestes tej dziwnej pani ? Caly czas walisz te dretwe filmiki
dellfina-art.com/Social_and_charity_work.html
Polecam popatrzeć czym się zajmuje ta pani i z kim współpracuje.
Polecam popatrzeć czym się zajmuje ta pani i z kim współpracuje.
zawsze w tego typu wywiadach znajdzie sie skończony idiota w brązowej skai
wkurwia mnie ze ludzie wszędzie widzą boga i wpierdalają go w swoje nudne jak pizda życie .
Kolejna tępa pizda pokroju mówiąc inaczej, którą jebana gimbusiarnia będzie wrzucać na portal i promować.
A tak nawiasem mówiąc, ludzkie bydło naprawdę sięga dna. Po kiego c/huja takie pytania? Kogo to bawi, kto to ogląda i kogo to interesuje? Jakim trzeba być debilem by uznawać to za rozrywkę?
@symbian twoje gimbazjalne życie jest jak rozumiem zajebiście ciekawe odkąd "odszedłeś" od kościoła i nie trzeba rano na 8 do kościółka w niedzielę wstawać?
A tak nawiasem mówiąc, ludzkie bydło naprawdę sięga dna. Po kiego c/huja takie pytania? Kogo to bawi, kto to ogląda i kogo to interesuje? Jakim trzeba być debilem by uznawać to za rozrywkę?
@symbian twoje gimbazjalne życie jest jak rozumiem zajebiście ciekawe odkąd "odszedłeś" od kościoła i nie trzeba rano na 8 do kościółka w niedzielę wstawać?
@antalator, a ty przez trójce świętą namaszczony zostałeś, żeby wypowiadać się za innych ludzi? jak ci się nie podoba, nie oglądaj. Mnie się podoba. Trochę zabawne, trochę dające do myślenia i refleksji. No ale trzeba mieć mózg, żeby taki materiał oglądać ze zrozumieniem, a próżno go szukać u takich wulgarnych agresorów ja ty.
lubie takie dzidy blond farbowane. ruchać, opcjonalnie walić sobie pod nie
franfofon napisał/a:
@antalator, a ty przez trójce świętą namaszczony zostałeś, żeby wypowiadać się za innych ludzi? jak ci się nie podoba, nie oglądaj. Mnie się podoba. Trochę zabawne, trochę dające do myślenia i refleksji. No ale trzeba mieć mózg, żeby taki materiał oglądać ze zrozumieniem, a próżno go szukać u takich wulgarnych agresorów ja ty.
No,no ciekawe materiały zmuszają twój umysł do gimnastyki.
Widzę kolega z lotnym(ptasim)umysłem
Swoją drogą to niestety mama ciebie oszukała. Bo to,że tobie się coś podoba(np.seks z samcami, kozie wymiona)wcale nie sprawia,że jest to dobre i zdrowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów