📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dlaczego te suche, ANGIELSKIE komiksy zaczynaja sie slowem "LE"?
Matka angielka z ojcem francuzem sie jebala i tak autorowi zostało?
Matka angielka z ojcem francuzem sie jebala i tak autorowi zostało?
Muszę to pokazać mojemu facetowi.
@zarazki1
jak sie używa internetu od wczoraj to to sie nie wie czym "internetowy mem" jest, wiec prosze cie ładnie z wisienka na wierzchu nie wypowiadaj sie
jak sie używa internetu od wczoraj to to sie nie wie czym "internetowy mem" jest, wiec prosze cie ładnie z wisienka na wierzchu nie wypowiadaj sie
anaraledien napisał/a:
Muszę to pokazać mojemu facetowi.
Zaczniesz go łaskotać a potem każesz mu robić sobie loda?
@DeathEnd człowieku... odstaw sadola - prawdziwe dziewczyny nie mają sadola. Ale szczerze i tak jej intencji nie rozumiem, więc albo:
1. Jest to dziewczyna sadistica (kutas itp)
2. Chce zrobić mu loda (co jest kurwa bardzo dziwne)
3. Jest kompletną idiotką, nie znającą w ogóle angielskiego i chciała zabłysnąć.
Osobiście obstawiam punkt 3.
1. Jest to dziewczyna sadistica (kutas itp)
2. Chce zrobić mu loda (co jest kurwa bardzo dziwne)
3. Jest kompletną idiotką, nie znającą w ogóle angielskiego i chciała zabłysnąć.
Osobiście obstawiam punkt 3.
Talth92 napisał/a:
prawdziwe dziewczyny nie mają sadola
No jasne, tak samo jak prawdziwe dziewczyny nie robią kupy, nie pierdzą i nie wkręcają żarówek.
Weź wyjdź, bo zaniżasz nam poziom IQ.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów