Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sadistic, to portal gdzie każdy poprzez dodanie tematu może podzielić się z innymi tym co lubi, co znalazł w sieci, co go denerwuje, o czym chce rozmawiać. Ja z tego skorzystałem i nie widzę powodu, żeby z tego powodu wyzywać mnie albo innych użytkowników, którym ten temat się podoba od ciot czy coś w tym stylu. I na zakończenie coś o coraz większej ilości hejterów: krowa, która najgłośniej ryczy najmniej mleka daje.
Aczkolwiek @stery_srh
Nie produkuj się, bo nie warto
Dobrze wiedzieć ,że są jeszcze ludzie.
Do wszystkich innych prostaków twierdzących ,iż ten film jest żenadą
watch?v=ODsnq0Q6LOQ
Pozdrawiam
Uchuchu... Ale narobiłem niezgody. A co do userów, którzy twierdzą, że to powinno być usunięte: polecam tę decyzję pozostawić moderacji bądź Centurionowi. Jeśli ktoś z nich też tak uważa to powinien usunąć materiał a mnie ,,nagrodzić" warnem albo baniakeim. Na razie nic takiego nie zaszło, więc polecam nie tracić tak cennej energii na klepanie bezwartościowych postów.
Sadistic, to portal gdzie każdy poprzez dodanie tematu może podzielić się z innymi tym co lubi, co znalazł w sieci, co go denerwuje, o czym chce rozmawiać. Ja z tego skorzystałem i nie widzę powodu, żeby z tego powodu wyzywać mnie albo innych użytkowników, którym ten temat się podoba od ciot czy coś w tym stylu. I na zakończenie coś o coraz większej ilości hejterów: krowa, która najgłośniej ryczy najmniej mleka daje.
Ty chcesz odpracować ostrzeżenie?
Ty chcesz odpracować ostrzeżenie?
Nie dlaczego?
Warna dostałem bo pojechałem po gimbusie i nie widzę związku z poprzednim moim postem. Więc może powiedz jaśniej co masz na myśli?
Nie dlaczego?
Warna dostałem bo pojechałem po gimbusie i nie widzę związku z poprzednim moim postem. Więc może powiedz jaśniej co masz na myśli?
nie ważne za długo bym to musiał opisywać.
Ja się poddaje ten temat to albo jeden wielki troll albo faktycznie sadistic zaczyna zmieniać formę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów