Miłe dla oczu. [
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niieeee, niieeeeeeeeeee, nnniiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! To jest zbyt sztuczne żeby na to patrzeć :|
Troche nie w stylu sadistica, ale zawsze można odreagować jednak jest we mnie jeszcze cząstka człowieczeństwa ,łza się w oku kręci
Wiem, że to sadol i wogóle... Ale aż posmutniałem - ot krótka historia życia większośći z nas. W sumie to raczej krótka historia jego przemijania. Szkoda, że nie dostrzegamy w porę jego prawdziwego sensu i nie korzystamy z niego w maksymalnym stopniu. Ciągle je przyciemniają jakieś problemy, mniejsze, lub większe - na ulicy, w pracy, w domu... Musisz być twardy i nieustępliwy, no bo nie można dawać sobie w kaszę dmuchać - proste. Przez to człowiek staje się gruboskórny, traci wrażliwość na pewne rzeczy, przestaje je dostrzegać. Nie wzrusza go cały ten syf dookoła, krzywda innych, a czasami nawet tych najbliższych. Człowiek zapomina po co tak naprawdę żyje. Nawet jak się na chwilę zreflektuje, to zaraz coś, lub ktoś człowieka wkurwi i tak w kółko. A szkoda, bo życie jest krótkie.
Sam mimo tego, że zdaję sobie z tego wszystkiego sprawę, póki co tkwię w tym błędnym kole. Ale obecne realia świata, wcale nie ułatwiają wyjścia z niego.
Sam mimo tego, że zdaję sobie z tego wszystkiego sprawę, póki co tkwię w tym błędnym kole. Ale obecne realia świata, wcale nie ułatwiają wyjścia z niego.
dziwne, ale w większości teraz mężczyźni częściej umierają
Powinno być jak dawniej: Mężczyzna umierał to kobiete palono razem z nim. Takie kurwa romantyczne.
Mateuszzl napisał/a:
@up
Fajnie,ale po co to napisałeś?
Twoje pytanie, jest zarazem odpowiedzią dla mnie. Odpowiedzią, która mówi mi, że szkoda każdej straconej sekundy na dyskusje z Tobą. Ale jednak będę tak dobry, że poświęce Ci te kilka sekund...
Może kiedyś, jak dorośniesz, zrozumiesz o co chodzi w tym co napisałem w poprzednim poscie. Ale pamiętaj o jednym - fakt, że na jajakach wyrosły Ci kłaki, wcale nie oznacza, że dorosłeś. Niektórym dorastanie zajmuje całe życie, a kiedy to nastąpi - zależy tylko od Ciebie.
Są też tacy, którym nie wystarcza życia na to, żeby dorosnąć. Ich strata.
Coraz gorzej z wami. Co dalej? bo mi się już tęcza do rzygania skończyła?
Adminie czy czym ty tam mistrzu jesteś, zrób im kącki dla ciot i niech tam kolorują sobie swój świat.
Adminie czy czym ty tam mistrzu jesteś, zrób im kącki dla ciot i niech tam kolorują sobie swój świat.
tihomax napisał/a:
Coraz gorzej z wami. Co dalej? bo mi się już tęcza do rzygania skończyła?
O kurwa, szacun - chciałbym być tak twardy jak Ty... O demonie zła i cierpienia - pewnie sam Lucyfer przy Tobie, to jak miś Koralgol przy krwiożerczym grizzly. Poprostu prawdziwy OG:
stery_srh napisał/a:
O kurwa, szacun - chciałbym być tak twardy jak Ty... O demonie zła i cierpienia - pewnie sam Lucyfer przy Tobie, to jak miś Koralgol przy krwiożerczym grizzly. Poprostu prawdziwy OG:
Obrazek
Niby tu taka cięta riposta, a wielki obrońca filmiku o dziadku co tęskni za babką. Jak tak dalej pójdzie to dział hard przerobią na ogólnopolską baze kucyków
"Troche nie w stylu sadistica, ale zawsze można odreagować jednak jest we mnie jeszcze cząstka człowieczeństwa ,łza się w oku kręci "
Elo! Piszcie co chcecie, i tak już nie przeczytam tych komentarzy, gdyż film znajdzie się daleko w tyle. Życie mamy jedno.
Elo! Piszcie co chcecie, i tak już nie przeczytam tych komentarzy, gdyż film znajdzie się daleko w tyle. Życie mamy jedno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów