Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
P.s . Wróciłem ! Po 30dniach banicji ale jak to mówił Michał Wołodyjowski ,, nic to '' !
Przez podpierdalacza podpierdolony żem ja został. Na szczęście ten osobnik podszywający sie pod kobietę dziś o 15.16 dostał bana na 30 dni... Sprawiedliwość jednak na Sadolu istnieje!
Cóż za przypadek że właśnie tego dnia kiedy ja wróciłem
Wróciłem by bawić Was i wkurwiać swoimi komentarzami, dla każdego coś się znajdzie !
P.s . Wróciłem ! Po 30dniach banicji ale jak to mówił Michał Wołodyjowski ,, nic to '' !
Przez podpie**alacza podpie**olony żem ja został. Na szczęście ten osobnik podszywający sie pod kobietę dziś o 15.16 dostał bana na 30 dni... Sprawiedliwość jednak na Sadolu istnieje!
Wróciłem by bawić Was i wk***iać swoimi komentarzami, dla każdego coś się znajdzie !
Powtarzasz się a wszystkich chuj to obchodzi
To jest najszybszy zgon motużytkownika ze startu zatrzymanego jaki tu widziałem. Mocna kandydatka do nagrody Darwina w kategorii : motowagina roku
Przez podpierdalacza podpierdolony żem ja został. Na szczęście ten osobnik podszywający sie pod kobietę dziś o 15.16 dostał bana na 30 dni... Sprawiedliwość jednak na Sadolu istnieje!
Wróciłem by bawić Was i wkurwiać swoimi komentarzami, dla każdego coś się znajdzie !
Znajomy pyta o nick tego podpierdalacza
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów