18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
edek.bajzel 2018-06-06, 8:10
zgrabna dupeczka, motocykl nawet staje
Zgłoś
Indyferentny 2018-06-06, 8:27 9
patrząc na to co robi z motocyklem to raczej niezbyt ruchable... bałbym jej się chuja dać do ręki, bo jeszcze popsuje

Pierdolę przeciniki
Zgłoś
~Velture 2018-06-06, 9:13 5
0:12 - patrzy jakby czekała aż jakiś facet za nią to naprawi

... i niestety musiał facet wszystko za nią zrobić... gdzie są teraz te feministki kiedy są potrzebne?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
poligon6 2018-06-06, 10:16
Do kuchni i na motorynke.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Novotko 2018-06-06, 12:04 9
ruchable motopizda? co to znaczy? ile ty masz kurwa lat?
Zgłoś
D3Ton 2018-06-06, 13:17 4
Ona by tak za tym motorem biegała do jutra chyba

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
licho_nie_spi 2018-06-06, 19:52
no tak, szkoda motoru po części jestem w stanie zrozumieć tego rycerzyka

..tylko wódka i HardCore…
Zgłoś
pekka satan 2018-06-06, 20:29 1
Typowe zachowanie kobiety... zamiast pomyśleć i zgasić silnik, to próbuje zatrzymać ciągnąc za tył motocykla. To tak samo jak zasłanianie głowy rękoma przed przewracającą się ciężarówką.
Zgłoś
chudy005 2018-06-06, 22:52
wg mnie, jak by miała friuta, to by wydymała bak...
Zgłoś
Sosna84 2018-06-07, 12:23
Przynajmniej ćwiczy na zamkniętym placu, a nie osiedlowych uliczkach albo DK
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów