📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
zgrabna dupeczka, motocykl nawet staje
patrząc na to co robi z motocyklem to raczej niezbyt ruchable... bałbym jej się chuja dać do ręki, bo jeszcze popsuje
0:12 - patrzy jakby czekała aż jakiś facet za nią to naprawi
... i niestety musiał facet wszystko za nią zrobić... gdzie są teraz te feministki kiedy są potrzebne?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
... i niestety musiał facet wszystko za nią zrobić... gdzie są teraz te feministki kiedy są potrzebne?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Ona by tak za tym motorem biegała do jutra chyba
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
..tylko wódka i HardCore…
Typowe zachowanie kobiety... zamiast pomyśleć i zgasić silnik, to próbuje zatrzymać ciągnąc za tył motocykla. To tak samo jak zasłanianie głowy rękoma przed przewracającą się ciężarówką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów