📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
No ja za możliwości ludzkiego ciała uznaje skok z 40 km, zejście pod wodę (245 m rekord), czy tych speców co mnożą do 80 miejsca po przecinku, albo układają kostkę rubika z głowa z zawiązanymi oczami. Albo rewolwerowca która oddaje dwa strzały szybciej niż oko jest w stanie zarejestrować.
No ale skakanie przez murki też jest zajebiste
No ale skakanie przez murki też jest zajebiste
Szczytem ludzkiego ciala jest wypic 10 browarow, pojsc do nocnego po jeszcze 3, nie dostac wpierdol, wrocic do domu z czyjas zalalniczka i je wypic.
Pasja jest tutaj sadistic.pl/kompilacja-vt146315.htm w 5 min
Jak to mówią "Powrót do korzeni". I oczywiście piszę to dlatego, że sam bym nic z tego nie zrobił i nie musicie mnie o tym informować.
Można remix tej piosenki? Wiem że to O Cracovi
Siedzę z fajką, piwkiem, oglądam sobie ten filmik i aż mi się przykro na duszy zrobiło. Przegrałem życie.
Z ryja takie mośki a tak wymiatają. Fajnie się chłopaki bawią i do tego jeszcze przyjemna realizacja filmiku. Piwko leci.
po pijanemu nie takie rzeczy robiłem i też klaskali
Nie mylcie nauk Chrystusa z naukami kościoła katolickiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów