18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Prawdziwa patriotka
pazuzu • 2017-11-21, 14:22
Nasuwają mi się dwa pytania:
- czy bzykanie takie laski i spust na plecy to znieważenie godła ?
- Dlaczego użyte są rosyjskie litery "z" ? Aż tak blisko naszym patriotom do Kremla ?

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A................o 2017-11-21, 22:25
Po taką to z miejsca śmieciarkę trzeba wysłać.
Zgłoś
Gong_w_potylice 2017-11-21, 22:35
Cytat z księgi Dawida pod Orłem Polski. To tak jakby żyd nazywał się Polakiem...
Zgłoś
adamZjeb 2017-11-22, 1:48 3
To pewnie inwentarz jakiegoś sebka alfonsa prawilnego. niech się pruje i rozdaje hifa co tam ma w kroku.
Zgłoś
Wiewór 2017-11-22, 8:13 6
remi1982 napisał/a:

@Abraxus Widac mało wiesz o życiu i nie wielu ciekawych ludzi znasz. Bo powiem Ci, że wielu prawników, lekarzy, architektów itd. jest wydziaranych. Po prostu, tego nie widzisz na co dzień. A, że Tobie tatuaż kojarzy sie z patologią. No cóż w jakim środowisku sie obracasz, takie masz skojarzenia.

Zależy co rozumiesz przez mało ciekawych ludzi. Ja się nie obracam w środowisku półświatka przestępczego także znam niewielu wytatuowanych.
Tych których poznałem i mieli tatuaże to prymitywy albo ludzie niedowartościowani z kompleksami.
W Polsce nigdy nie było tradycji tatuażu. Tatuowali się tylko marynarze i kryminaliści.
W Rosji jest tak samo. W Rosji tatuują się tylko gopniki i urkowie.
W kulturze krajów słowiańskich tatuaże po prostu są uznawane jako domena środowiska patologicznego i kryminalnego.
I bardzo dobrze. Z resztą jak ktoś ma ciało jak Adonis to po chuj mu tatuaż. Na Ferrari nie nakleja się zjebanych naklejek...

krajsik napisał/a:

Ja bym ruchał

I to jest wspaniele pozwiedzanie w przenośni i dosłownie.
Polska i Polacy zawsze się dają jebać.
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2017-11-22, 10:19 2
zapewne jakbyś zapytał się kiedy Polska odzyskała niepodległość to spojrzałaby by w ziemie

ale i tak bym ruchał
Zgłoś
a................5 2017-11-22, 12:13 1
Nie ona pierwsza i nie ostatnia. Jak ktoś głupi to niech robi z siebie brudnopis. Zazwyczaj mam na to wyjebane, ale jak jedna szmata wytatuowała sobie orła wojsk lądowych na dupsku i wrzuciła to na fb, to od razu zgłosiłem do prokuratury i dojebali tępej cipie dość sporą grzywnę.
Zgłoś
Wiewór 2017-11-22, 13:27 4
abrakadabra1985 napisał/a:

szmata wytatuowała sobie orła wojsk lądowych

Może po prostu cały pułk tam był i wystawił jej znak jakości
Zgłoś
a................5 2017-11-22, 14:23 3
Abraxus napisał/a:

Może po prostu cały pułk tam był i wystawił jej znak jakości

Kurwa o tym nie pomyślałem. Może to własność MONu. Możliwe że wojsko jest na tyle samowystarczalne, że nawet dziwki ma swoje własne.
Zgłoś
eMJay8086 2017-11-22, 19:25
@Jod123
To nie gwiazdki tylko trójliść niefortunnie ułożony - vide: Wiki
Zgłoś
RedIsGood 2017-11-23, 4:22 2
Patriotce spuszczasz się głęboko w PISdzie. Spuszczanie się w patriotkę służyć ma wyłącznie prokreacji coby narodził się nam kolejny Artur Zawisza, Rydzyk lub Kaczyński ewentualnie Marian Kowalski Lub Korwin Mikke. Ten kraj potrzebuje wielkich ludzi żeby się rozwijać
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem