Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T3RMINATOR napisał/a:
Prawdziwa przyjaźń
Witajcie w naszej bajce, słoń zagra na fujarce
Pinokio nam zaśpiewa, zatańczą wkoło drzewa

damian15snk napisał/a:
Nie no gruby materiał, dwóch naj🤬ych pedałów
dwóch naj🤬ych ale pedałów ? nie powiedziałbym. Nap🤬lił się gość do nieprzytomności a drugi pomaga aby pierwszy do konca się nie upokorzył - nawet z ujecia z boku fiuta nie widać więc jakby gośc z tyłu miał go widzieć?
Sztruks napisał/a:
Prawdziwa przyjaźń jest wtedy jakby trzymał go za k🤬sa…
Już mu się dobrał do spodni...
smc napisał/a:
Chuligani? Nie, pedały jakieś...
Gówniarze nie znajo
Con4terPro96 napisał/a:
dwóch naj🤬ych ale pedałów ? nie powiedziałbym. Nap🤬lił się gość do nieprzytomności a drugi pomaga aby pierwszy do konca się nie upokorzył - nawet z ujecia z boku fiuta nie widać więc jakby gośc z tyłu miał go widzieć?
No kazdy normalny tak to widzi, ale tutaj banda kryptopedałów zawsze wszedzie widzi pedalstwo ;D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie