📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niech ktoś przyzna nagrodę sześciu złotych łopat dla Tego pana. Ba, może i nawet siedmiu.
ale to dziecko gdzieś to słyszało ............... wszystko na temat
Regulus, czemu od razu na aborcję? Fajna dziewczynka i nie wiem jak Was, ale mnie rozbawiła
slooikk napisał/a:
...właśnie tak wyobrażam sobie dzieci wszystkich Sadoli
Powinno być "tak sobie wyobrażam wszystkich sadoli"
Co wy kurwa chcecie? Nie używa co prawda odpowiednich słów na swój wiek ale przynajmniej myśli logicznie!
Fajna dziewczynka, upuszczałbym na próg.
Prawdziwa Sadystka?
to tutaj, to smark jakiś z wyuczonymi tekstami
Jeśli laska ma kutasa
jest z niej sadolka pierwsza klasa
to tutaj, to smark jakiś z wyuczonymi tekstami
Jeśli laska ma kutasa
jest z niej sadolka pierwsza klasa
Wy tępe głuche chuje, ktoś sie skminił , że dziewczynka myli się w rodzaju flimiku 'oh truck' ? Nie wymawia 'kick his ass' tylko ' ask' , a to bawi matke. Gardzę D:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów