Na załączonych zdjęciach możemy zobaczyć jak Rosja agresywnie okupuje miejsce zamieszkane w 60% przez swoich obywateli
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zarammoth napisał/a:
Wrocław też od zawsze był niemiecki. Kiedy więc zgoda na wojska Niemieckie na Dolnym Śląsku?
No cóż, polecam troche poczytać.
pl.wikipedia.org/wiki/Historia_WrocławiaPrzynale.C5.BCno.C5.9B.C4.87_...
Załozony przez Czechów, później należał głównie do Polski przechodząc czasem na rzecz Czech lub Węgier ale zawsze na krótko. Dopiero w 1620 roku Wrocław przeszedł na rzecz Habsburgów a później należałe do Prus i Niemiec z małą przerwą (w 1807 roku) na rzecz Napoleona. Po wojnie Wrocław dano Polakom.
Teraz pytanie? Czy Wrocaław powinien być Czeski (bo oni załozyli miasto) czy Polski bo prawie od początku przez ponad 600 lat nalezał do nas i po wojnie nam go dano, czy jest Niemiecki bo ledwo ponad 300 lat należał do Niemiec?
Nie rozumiem nigdy pierdolenia, że Wrocałw był od ZAWSZE Niemiecki. zgadzam się, na pewno dobrze się rozwinął w czasach gdy był Niemiecki ale pierwsze prawa miejskie, targowe i inne nadali Polacy w średniowieczu.
1. Nie, nie jestem z Wrocławia.
2. Po prostu nie lubie głupiego pierdolenia.
3.Nastepnym razem jak ktoś wytacza taki głupi argument niech się dokształci.
Śmieszne są trendy Sadistica - niedługo będzie go można przemianować na Nowa Sadystyczna Prawica
tłuką się na Ukrainie - chuj w nich, swołocz, banderowcy, mordercy, nieroby
Ruscy wchodzą na Krym - olaboga ruscy wkroczyli, Putin skurwysyn! I jednych i drugich tak nienawidzicie że macie zaburzony światopogląd
tłuką się na Ukrainie - chuj w nich, swołocz, banderowcy, mordercy, nieroby
Ruscy wchodzą na Krym - olaboga ruscy wkroczyli, Putin skurwysyn! I jednych i drugich tak nienawidzicie że macie zaburzony światopogląd
Po pierwsze, ruscy żołnierze nie mają naszywek ze względu na to, że jeśli Ukraińcy zabili ich, lub byłby jakiś konflikt (przy przejmowaniu przez nich jakiś baz) to wtedy Putin umywa ręce, bo nie działali pod banderą Rosji.
Po drugie, robią sobie sweet focie itd. tylko i wyłącznie ze względu na to, żeby nie siać paniki i dodatkowo mają zapewne taki rozkaz, jednak kiedy nadejdzie rozkaz rozstrzelać, lub przejąć dany punkt to równie dobrze ta rodzina, co robiła sobie zdjęcie może wejść pod lufę i żołnierz bez wahania zastrzeli ich.
Po drugie, robią sobie sweet focie itd. tylko i wyłącznie ze względu na to, żeby nie siać paniki i dodatkowo mają zapewne taki rozkaz, jednak kiedy nadejdzie rozkaz rozstrzelać, lub przejąć dany punkt to równie dobrze ta rodzina, co robiła sobie zdjęcie może wejść pod lufę i żołnierz bez wahania zastrzeli ich.
Mnie tylko zastanawia gdzie podział się główny agent rosyji na Sadolu DUST DEVIL prawdopodobnie to jego 67 konto i tak teraz się ujawnia
Ja tylko zauważyłem, że ci żołnierze mają tam taką sławę, że laski im same do łóżek się pchają
Ale propagandowe zdjęcia !!!! Zdjęcia z moskiewskimi pachołkami robili sobie pro-rosyjscy mieszkańcy Ukrainy!!! Użyjcie mózgów!
"Kurwa! Nikt jeszcze nie napisał, że jebałby rudą w
każdą dziurę? Jebałbym." czytam komentarze i tylko czekam aż ktoś o niej wspomni.
każdą dziurę? Jebałbym." czytam komentarze i tylko czekam aż ktoś o niej wspomni.
Co jak co ale hełmy to ruscy maja chujowe.
Przecie ona ma ryj jak tranzystor
Jakub12404 napisał/a:
"Kurwa! Nikt jeszcze nie napisał, że jebałby rudą w
Przecie ona ma ryj jak tranzystor
Przeciez to nie ruskie żołnierze oni poszli do sklepu i kupili sobie mundury, kałachy a pozniej poszli do lokalnego dilera samochodów i kupili opancerzone wozy, taki spontan.
Nie zebym sie czepial ale ludzie ogolnie wola spokoj niz sie napierdalac, a wojo (jakiekolwiek) ktore pokazuje swoja obecnosc powoduje to ze nie bedzie na Krymie "Majdanu v2.0".
Takze jak dla mnie to poprostu jest instynkt samo-zachowawczy
Takze jak dla mnie to poprostu jest instynkt samo-zachowawczy
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Myślę, że sporo użyszkodników nie ma pojęcia, jak wygląda propaganda i z czym mają do czynienia właśnie w tym momencie. Mianowicie, ktoś chce Was zerżnąć w mózg, wmawiając że to dobrze, że Sowieci chcą zająć Krym. Szkoda tutaj rozwijać dyskusję na tematy polityczne, kiedy większości się wydaje, że wojna wygląda tak
A niżej przykład "punktu widzenia", który część powinna znać.
A niżej przykład "punktu widzenia", który część powinna znać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów