18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
quark 2014-03-05, 9:33 5
Zarammoth napisał/a:

Wrocław też od zawsze był niemiecki. Kiedy więc zgoda na wojska Niemieckie na Dolnym Śląsku?

No cóż, polecam troche poczytać.

pl.wikipedia.org/wiki/Historia_WrocławiaPrzynale.C5.BCno.C5.9B.C4.87_...

Załozony przez Czechów, później należał głównie do Polski przechodząc czasem na rzecz Czech lub Węgier ale zawsze na krótko. Dopiero w 1620 roku Wrocław przeszedł na rzecz Habsburgów a później należałe do Prus i Niemiec z małą przerwą (w 1807 roku) na rzecz Napoleona. Po wojnie Wrocław dano Polakom.

Teraz pytanie? Czy Wrocaław powinien być Czeski (bo oni załozyli miasto) czy Polski bo prawie od początku przez ponad 600 lat nalezał do nas i po wojnie nam go dano, czy jest Niemiecki bo ledwo ponad 300 lat należał do Niemiec?

Nie rozumiem nigdy pierdolenia, że Wrocałw był od ZAWSZE Niemiecki. zgadzam się, na pewno dobrze się rozwinął w czasach gdy był Niemiecki ale pierwsze prawa miejskie, targowe i inne nadali Polacy w średniowieczu.

1. Nie, nie jestem z Wrocławia.
2. Po prostu nie lubie głupiego pierdolenia.
3.Nastepnym razem jak ktoś wytacza taki głupi argument niech się dokształci.
Zgłoś
PegasiBierzeWDupe 2014-03-05, 9:43 2
Śmieszne są trendy Sadistica - niedługo będzie go można przemianować na Nowa Sadystyczna Prawica
tłuką się na Ukrainie - chuj w nich, swołocz, banderowcy, mordercy, nieroby
Ruscy wchodzą na Krym - olaboga ruscy wkroczyli, Putin skurwysyn! I jednych i drugich tak nienawidzicie że macie zaburzony światopogląd
Zgłoś
TomdeX 2014-03-05, 9:57 4
Po pierwsze, ruscy żołnierze nie mają naszywek ze względu na to, że jeśli Ukraińcy zabili ich, lub byłby jakiś konflikt (przy przejmowaniu przez nich jakiś baz) to wtedy Putin umywa ręce, bo nie działali pod banderą Rosji.
Po drugie, robią sobie sweet focie itd. tylko i wyłącznie ze względu na to, żeby nie siać paniki i dodatkowo mają zapewne taki rozkaz, jednak kiedy nadejdzie rozkaz rozstrzelać, lub przejąć dany punkt to równie dobrze ta rodzina, co robiła sobie zdjęcie może wejść pod lufę i żołnierz bez wahania zastrzeli ich.

Życie jest sadistic.
Zgłoś
mik777pl 2014-03-05, 10:11
Mnie tylko zastanawia gdzie podział się główny agent rosyji na Sadolu DUST DEVIL prawdopodobnie to jego 67 konto i tak teraz się ujawnia
Zgłoś
cebul1617 2014-03-05, 10:34
Ja tylko zauważyłem, że ci żołnierze mają tam taką sławę, że laski im same do łóżek się pchają
Zgłoś
Dildowagins 2014-03-05, 11:42 1
Ale propagandowe zdjęcia !!!! Zdjęcia z moskiewskimi pachołkami robili sobie pro-rosyjscy mieszkańcy Ukrainy!!! Użyjcie mózgów!

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
J................4 2014-03-05, 12:18
"Kurwa! Nikt jeszcze nie napisał, że jebałby rudą w
każdą dziurę? Jebałbym." czytam komentarze i tylko czekam aż ktoś o niej wspomni.
Zgłoś
bimbastah 2014-03-05, 12:34 1
Co jak co ale hełmy to ruscy maja chujowe.

Jakub12404 napisał/a:

"Kurwa! Nikt jeszcze nie napisał, że jebałby rudą w
każdą dziurę? Jebałbym." czytam komentarze i tylko czekam aż ktoś o niej wspomni.

Przecie ona ma ryj jak tranzystor
Zgłoś
Bociek 2014-03-05, 12:34
CanesPL napisał/a:

Bociek, na żadnym zdjęciu nie ma K6-3.

Wiem, po prostu stwierdzamże to fajny ruski hełm, może źle się wysłowiłem

Good evening, idiot hookers.
Zgłoś
Evans 2014-03-05, 13:08 2
Przeciez to nie ruskie żołnierze oni poszli do sklepu i kupili sobie mundury, kałachy a pozniej poszli do lokalnego dilera samochodów i kupili opancerzone wozy, taki spontan.
Zgłoś
Marshal 2014-03-05, 13:24
Nie zebym sie czepial ale ludzie ogolnie wola spokoj niz sie napierdalac, a wojo (jakiekolwiek) ktore pokazuje swoja obecnosc powoduje to ze nie bedzie na Krymie "Majdanu v2.0".
Takze jak dla mnie to poprostu jest instynkt samo-zachowawczy
Zgłoś
f4l4f3l 2014-03-05, 13:29
jeszcze nikt nie strzela ale to i tak ruska propaganda
Zgłoś
bary110 2014-03-05, 14:05
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Bociek 2014-03-05, 14:08
bary110 napisał/a:

kolejny rosyjski bot
wypierdalaj

Poproszę bana na wynos dla tej pani

Good evening, idiot hookers.
Zgłoś
prawyalt 2014-03-05, 14:52 1
Myślę, że sporo użyszkodników nie ma pojęcia, jak wygląda propaganda i z czym mają do czynienia właśnie w tym momencie. Mianowicie, ktoś chce Was zerżnąć w mózg, wmawiając że to dobrze, że Sowieci chcą zająć Krym. Szkoda tutaj rozwijać dyskusję na tematy polityczne, kiedy większości się wydaje, że wojna wygląda tak
A niżej przykład "punktu widzenia", który część powinna znać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów