peniseusz napisał/a:
to nie jest ruska okupacja, widzicie jakieś kurwa naszywki narodowe? sam putin dziś potwierdził że to nie ruscy żołnierze
Mam nadzieje że to sarkazm z twojej strony (jeśli tak to wybacz - nie wychwyciłem).
Na Krymie mamy ruskich żołnierzy. Poznać można po języku, którym się posługują, tablicach rejestracyjnych pojazdów oraz setkach, kurwa jego mać, nagrań dziennikarzy z całego świata, które pokazują cały ten desant, ruchy wojsk.
Jeśli wierzysz w to co mówił Putin to zapewne również dajesz wiarę w to, że Ruscy wkroczyli do Ukrainy aby bronić obywateli rosyjskojęzycznych przed naćpanymi Polakami.
Putin używał retoryki niczym wujek Stalin. Aż mnie ciary przeszły jak usłyszałem tą jebaną propagandę, marionetkowych dziennikarzy, którzy pytali tylko o to co wódz chciał żeby mówili. Nikt z dziennikarzy się nie wcinał, nie dopytywał. Pokornie słuchali kilkunastominutowych "odpowiedzi" Putina i udawali że to jest interesujące, robili prowizoryczne notatki. To była pieprzona farsa i jeśli dajesz wiarę w cokolwiek tam przez Putina wypowiedzianego.. to gratuluję...