Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
Geraldinio Dzisiaj 6:46
ja pierdolę są pewne granice. Rozumiem rozjechane zwłoki, murzyni w płomieniach, pieski ciągnięte za samochodem, ale to już przesada, na harda z tym!

a skoro już mowa o rodzinnych tragediach, kuzyn kiedyś niósł ze samochodu 2 butelki 3 litrowego Dżony łokera, i mu wypadły gdy wchodził po schodach. Co prawda łiski podła, ale mimo wszystko, do dziś jest to tematem numer jeden gdy się spotykamy przy grobach zmarłych i wspominamy traumatyczne przeżycia.

Nie oszukujmy się, mamy III WW.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik Dzisiaj 7:07
@~_Yarko_ ty to, normalnie nie wiem, no nie wiem co jest z tobą nie tak... Musiałeś ?

Święta są a ty takie nam tu przykrości robisz.

Zgłoś
psyhepl Dzisiaj 7:52
gość nie chciał pić z tym drugim frajerem więc zrobił to specjalnie
Zgłoś
FulTun Dzisiaj 8:09
Standardowy pizdecjusz. Musi się nakombinować jak klaun żeby na koniec się zesrać z żalu. Niech sobie jebnie teraz wodę z wazonu.
Zgłoś
turor 18 minut temu
Mogli wykręcać dywanik, popili by i było by co robić wieczorem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów