Dramat rozegrał się po północy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Dramat rozegrał się po północy.
ja pierdolę są pewne granice. Rozumiem rozjechane zwłoki, murzyni w płomieniach, pieski ciągnięte za samochodem, ale to już przesada, na harda z tym!
a skoro już mowa o rodzinnych tragediach, kuzyn kiedyś niósł ze samochodu 2 butelki 3 litrowego Dżony łokera, i mu wypadły gdy wchodził po schodach. Co prawda łiski podła, ale mimo wszystko, do dziś jest to tematem numer jeden gdy się spotykamy przy grobach zmarłych i wspominamy traumatyczne przeżycia.
a skoro już mowa o rodzinnych tragediach, kuzyn kiedyś niósł ze samochodu 2 butelki 3 litrowego Dżony łokera, i mu wypadły gdy wchodził po schodach. Co prawda łiski podła, ale mimo wszystko, do dziś jest to tematem numer jeden gdy się spotykamy przy grobach zmarłych i wspominamy traumatyczne przeżycia.
Święta są a ty takie nam tu przykrości robisz.
Standardowy pizdecjusz. Musi się nakombinować jak klaun żeby na koniec się zesrać z żalu. Niech sobie jebnie teraz wodę z wazonu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów