📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
przygody dwóch polaków z ciapatym we francji na zmywaku
Trzeba przyznać,że gest mają,cukier puder taki drogi,a oni nosem wciągają i rozsypują,nalewek kilka na szafeczce stoi,widać,że kasy nie żałowali na ten filmik
hahahahhaha prze downy Wy tu też się tak kłócicie a oni to na żarty zrobili . Poznać po końcowym śmiechu
1:13 wersja szkolna późna jesień, stąd biała wełniana czapka na głowie modela.
Christopher Paolini
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów