Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
#phrontch wydaje mi się że ostatnio więcej tandety tutaj wrzucasz
Po prochach będzie łatwiejsza 😉
Ja to wiem, dogłębnie poznalem temat 😎 ale ten srilmik po co
[ Dodano 2024-09-19, 22:52 ]
Kiedys napchalem krysztalu pod napleta i wjechalem w typiare. Ale miala zdziwko 🤠
W Ameryce Południowej to normalna codzienność... kumpel odbył tripa 6 miesięcy po tych krajach, to mówił w w barze na totalnym zadupiu to tak jak u nas orzeszki w barze, to u nich na stołach była koka. Za free, do piwka
Ufaj dalej na słowo swoim znajomym, to daleko zajdziesz!
Ja pierdole ludzie... toż one walą czysta kokainę. To jest całkowicie nieszkodliwe. My walimy wódę, inni palą zioło a oni kokę od dziada pradziada. Koka to roślina a nie chemiczne gówno.
No, tak całkowicie nieszkodliwe, to nie. Tak jak z innymi używkami, trzeba mieć umiar i znać potencjalne konsekwencje nadużywania. Tak powinna wyglądać prewencja antynarkotykowa zamiast straszenia pokłutymi żyłami i pierdolenia "lepiej chlej wódę".
Ja pierdole ludzie... toż one walą czysta kokainę. To jest całkowicie nieszkodliwe. My walimy wódę, inni palą zioło a oni kokę od dziada pradziada. Koka to roślina a nie chemiczne gówno.
Doinformuj się zanim zaczniesz pisać tak durne komentarze...
Doinformuj się zanim zaczniesz pisać tak durne komentarze...
Dzieciaku chyba ty. Jak ja walilem kokę to ty na gówno papu wolałeś.
Ćpun, to zawsze ćpun. Nie ma tłumaczenia, kompromisu. Teraz z takim palaczem pracuję. Śkierdzi i żyjd w innym świecie. Ktos z firmy mocno go popiera, bo pożytku nie ma z niego żadnego. Na dwa lata jak go znam, to słowa prawdy nie powiedział i nikogo nie szanuje. Ot, taki luzak, totalne zero.
Ale ty pierdolisz. Typowe tłumaczenie swojego uzależnienia. Narkotyk to narkotyk.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów