Pamiętam ile płacono za bycie uczestnikiem marszów róznych w warszawie to mniej więcej płacono ci tak pi razy drzwi ok 3/4 litra wódki na pieniądze to przeliczając sprzed kilku lat. Wtedy to było między 25-40zł więc "na flaszkę" starczało to kurwa jechali.
Tym pajacom pewnie 20-50 dolarów od łba płacą.
W necie od chuja też ofert pracy dla trolli gdzie płacą między 50gr a 1.50zł za komentarz ponad 255 znaków.
Nikt kurwa za damski chuj by tam nie stał.
"dobry" to pojęcie względne.
Pamiętam ile płacono za bycie uczestnikiem marszów róznych w warszawie to mniej więcej płacono ci tak pi razy drzwi ok 3/4 litra wódki na pieniądze to przeliczając sprzed kilku lat. Wtedy to było między 25-40zł więc "na flaszkę" starczało to kurwa jechali.
Tym pajacom pewnie 20-50 dolarów od łba płacą.
W necie od chuja też ofert pracy dla trolli gdzie płacą między 50gr a 1.50zł za komentarz ponad 255 znaków.
Nikt kurwa za damski chuj by tam nie stał.
Ja tego nie rozumiem, gaz lzawiacy jest ogolnie dostepny, spikac po oczach az sami sie zesrają z bolu I pójdą do domow.
Są na świecie grupy nietykalne. Wyjdą ludzie na ulicę, którym na prawdę dzieje się źle to ich pobiją i spacyfikują. Wyjdą grupy opłacane, keowane, jak kody, wściekłe macice, czy cioty, to nie dość że będą łazić, to jeszcze będą ochraniani.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Jest jeszcze inna opcja - wysyła się media tam gdzie trzeba, a resztę cienkim sikiem zlewa.