📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ta cała sytuacja UE-Grecja przypomina mi dialog z filmu "Sami swoi";
-Pomóc Ci?
-Nie trzeba.
-No to Ci pomogę.
Burn! Loot! Murder!
-Pomóc Ci?
-Nie trzeba.
-No to Ci pomogę.
1 Niemiecka, 2 UE, 3 Grecji (jak na podium)
Ten Cipras wygląda jakby był lekko niedopchnięty
Mam wrażenia, że unia boi się strasznie, że któreś z państw wystąpi ze wspólnoty co może spowodować efekt domina w całym tym związku
Co jak co, ale gościu wybitnie przerabia na kanale ma tego pełno
Ostatecznie to socjalista, dziwisz się?
Dziś w radiu niemieckim słyszałem, że Niemiecki koncern, który posiada kilka lotnisk w Niemczech kupił 3 sprywatyzowane greckie lotniska. Niemcy kupują domy i kurorty nad morzem w Grecji. Ktoś kiedyś (chyba Max Kolonko) powiedział, że o takich czasach jak teraz to Hitler mógł tylko pomarzyć. We wszystkich mediach pokazują jak to wspaniała Unia stara się odratować greków, a kolejne pożyczki mają ich postawić na nowo... Gówno, jak Kowalski ma kredyt we frankach, a że był chciwy i głupi to go wydymali, całą kasę przepieprzył na urlopy i życie ponad normę i nie ma z czego spłacić, to co mu do cholery da pożyczka z providenta? Ludzie łykają historyjkę z jakąś kasą za mycie rąk na stołówce itp. wkurzają się i krzyczą, że Grekom się należy bo leniwi i śmierdzący są, a jak bank światowy za Polskę się weźmie pełną parą, a na pewno się weźmie (z takimi sprzedajnymi łajzami w rządzie) to Polacy zamiast wystawić dupę w stronę tej złodziejskiej instytucji jak to zrobili Islandczycy czy Węgrzy, będzie potulnie zgadzać się na kolejne prywatyzację i zastanawiać się czy wybierać między PIS czy PO i komu jeszcze można być tolerancyjnym.
Polecam pooglądać różna filmy o banku światowym, o tym jak funkcjonuje, jak powstają jego aktywa (spekulacje). Dla mnie to kiedyś też były filmy propagandowe (teorie spiskowe), ale jak zacząłem się zagłębiać w temat to widzę jakie to klarowne, a przede wszystkim logiczne.
Polecam pooglądać różna filmy o banku światowym, o tym jak funkcjonuje, jak powstają jego aktywa (spekulacje). Dla mnie to kiedyś też były filmy propagandowe (teorie spiskowe), ale jak zacząłem się zagłębiać w temat to widzę jakie to klarowne, a przede wszystkim logiczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów