📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
prawidłowo,gówno jest tam gdzie jego miejsce
Nie ma tam nic dziwnego. Typowy sowiecki wychodek. Gospodarstwo domowe podobne z tym że na ścianie wiszą dywany.
nie wiem z czego się śmiejecie, jeszcze niedawno w Polsce takie kible były... może nawet dalej gdzieś tam są...
Są na Podlasiu ale to Polska C wiec luzuj rajty
Kibel z drewna każdy chyba kojarzy, ale żeby w nim takie gówno pływało, to pierwszy raz widzę.
Nome napisał/a:
nie wiem z czego się śmiejecie, jeszcze niedawno w Polsce takie kible były... może nawet dalej gdzieś tam są...
Jak przyszedłem Ci ostatnio słomę z butów powyciągać to stał jeszcze, fakt.
W gęstym nie powinien mieć problemu z przepłynięciem do drugiego kibla...
Lord_Slizgacz napisał/a:
Nie ma tam nic dziwnego. Typowy sowiecki wychodek. Gospodarstwo domowe podobne z tym że na ścianie wiszą dywany.
I kury latają po klepisku w kuchni.
Jak odróżnić język wladolfa putlera od ukraińskiego? Bo to na filmiku jakoś dziwnie brzmi jak nie kacapski. Chyba że akcent inny? Proszę specjalistów o opinię
^ To w centrum Maskwy tak więc po ukraińcach nie jeźdź. Nie znam tych języków (kacapski w podstawówce, ukraińskiego ani mru mru), ale widać że to mongoł. Nie porządny rodowity mongoł, ale miszling z kacapską krwią. Stąd pewnie słyszysz inny akcent.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów