📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zlałeś się ?
ja pierdole ...
ja pierdole ...
i to się nazywa przyjaciel
stary byk a jeszcze obgryza paznokcie... kozy z nosa też jeszcze wpierdalasz?
Wkurwia mnie osobiście takie coś. Mam kumpla ogólnie spoko gość, ale strach z nim pić bo jebany łeb ma nie do powalenia a ma chujowy zwyczaj nagrywania najebanych kolegów i pokazywania wszystkim wokół znajomym mimo sprzeciwu tego kto był nagrany i uważa to za niewinny dowcip.... Nie podoba mi się. A tak bajdełej jak można się po pijaku obszczać albo jak bardzo trzeba być najebanym?
up
za takiego "kumpla" to ja dziekuje. Kto kumpel, który zawsze w razie czego cie ogarnie i ci pomoze, a nie bedzie miał z ciebie polewke przy najblizszej okazji. Sa kumple, koledzy i szuje. Brawo, masz szuje.
za takiego "kumpla" to ja dziekuje. Kto kumpel, który zawsze w razie czego cie ogarnie i ci pomoze, a nie bedzie miał z ciebie polewke przy najblizszej okazji. Sa kumple, koledzy i szuje. Brawo, masz szuje.
Co to kurwa jest za mada na dorabianie żałosnych tagów "sadistic.pl"?
JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONY
Zejszczoł się, to się zejszczoł. Na ch*j drążyć temat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów