No cóż, typowy Allah Snackbar, który za obrazę swojej religii rozjebałby własną wieś, a boi się zastrzyku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
GTNofficial napisał/a:
No cóż, typowy Allah Snackbar, który za obrazę swojej religii rozjebałby własną wieś, a boi się zastrzyku
Jeśli ktoś lubi wybijać innym zęby, to znaczy, że nie boi się dentysty? jest różnica między myśliwym a ofiarą, ta 2 opcja sra po majtach
skąd wiesz że to typowy Allah Snackbar? może on akurat nie jest jakimś pojebanym wahhabista.
No właśnie to pewnie nie jest typowy allahakbar, typowy jest brudny, na śniadanie je piach, a na kolacje gówno wielbłąda. Ten wygląda na synka jakiegoś szejka i pewnie całe życie mu nic nie brakowało, na 12 urodziny dostał lambo, a na 15 czwartą żonę. To też zachowuje się tak jak na takie rozpieszczone gówno przystało.
cos dlugo tarla tym wacikiem, pewnie musiala sie przebic przez warstwe brudu
Może i się boi zastrzyków, ale w imię allaha upierdoliłby wam głowy maczetą bez mrugnięcia okiem.
Normalny facet brzydzi sie wszystkiego co go moze spenetrowac.
Czyli od igly przez dilda po gejow.
Co prawda powinien to okazywac byciem meznym, a tego nie mozna wymagac od kozojebcow.
Czyli od igly przez dilda po gejow.
Co prawda powinien to okazywac byciem meznym, a tego nie mozna wymagac od kozojebcow.
@vanditte - angielski dubbing w jakimkolwiek anime to totalna porażka. Powinni poprzestać na napisach, bo im to nie wychodzi.
Co do tematu, to wszędzie znajdzie się przecież jakaś pizda. To, że ma brodę i wąsy, nie czyni go mężczyzną (walenie osła albo kozy też nie)
Co do tematu, to wszędzie znajdzie się przecież jakaś pizda. To, że ma brodę i wąsy, nie czyni go mężczyzną (walenie osła albo kozy też nie)
No ja się nie dziwię że się boi, bo to pewnie szczepionka od której będzie miał uczulenie na kozy.
obcinasz takiemu glowe to milczy nawet nie pisknie, a wbijesz mu igle to steka, wyrywa sie i spierdalac chce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów