Adam Saaks, człowiek potrafiący samymi nożyczkami z byle łaszka zrobić bardzo seksowny ciuszek. Na you tube jest sporo jego filmów, myślę że wybrałem dość ciekawe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dałam piwo przez przypadek, jak chciałam rozwinąć spojler. Teraz to oglądnę i zobaczę czy było warto
EDIT: Panie wyglądały na zadowolone w pewnych momentach if you know what i mean ale z twarzy tylko pierwsza fajna
EDIT: Panie wyglądały na zadowolone w pewnych momentach if you know what i mean ale z twarzy tylko pierwsza fajna
a miałem dziś normalnie kłaść się spać...
po latach treningu potrafi tak rozciąć nożyczkami kostium kąpielowy, że widać więcej ciałka. no w szoku jestem...
puść potem babe na plażę opali się i brak tylko sierści leniwy kot jak znalazł
jak może być seksowny ciuch? jak jakaś gruba Berta sie wpierdoli w taki ciuch to jej seksowną nie uczyni. Jak kobieta jest seksowna to we wszystkim wygląda seksownie a najbardziej bez żadnych ciuchów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów