Adam Saaks, człowiek potrafiący samymi nożyczkami z byle łaszka zrobić bardzo seksowny ciuszek. Na you tube jest sporo jego filmów, myślę że wybrałem dość ciekawe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Na końcu mógł zrobić ostatnie decydujące cięcie, wiecie jakie
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
macie z dubaju
Fukuoka napisał/a:
ten sam ostatnio pociął tępą laskę z Żony Hollywoodu
Normalnie nie oglądam tego ścierwa, ale byłem ciekawy ile za to skasuje. O ile dobrze pamiętam 10 tyś $
Oni żyją w innej rzeczywistości
Seksowny ciuszek? Takie wycinanki to na warsztatach z plastyki robiłem. Na zajebistej świni nawet worek po kartoflach seksownie wygląda.
ciekawe czy drugi raz założy ten strój nie plącząc się w tych wstążkach
raz że koleś kasuje niewyobrażalny hajs za coś co każdy mógłby zrobić po odrobinie treningu, to tak naprawdę robi jednorazówki których o ile uda się ściągnąć bez rozpieprzania na kawałki to już na pewno nie uda się drugi raz założyć
a zaczynał od cięcia za darmo koszulek lasek zaczepianych na ulicach hollywood :]
a zaczynał od cięcia za darmo koszulek lasek zaczepianych na ulicach hollywood :]
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów