📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up całkiem fajnie masz na chacie
spoko nie żebym nie był w stanie wypić w takim czasie takiej ilości wody a co dopiero wódki...
Przy spróbowaniu chciał udawać, że mało smaczna ta wóda, ale mu nie wyszło;D
w polsce absolut ma w butelkach dozowniki a u niego nie mial wiec rownie dobrze mogla to byc zwykla woda
Zauważ że w Polsce też są akcyzy a tam jej nie ma ! I nie sądze żeby to była woda ale jak zwykle pierdolone polaczki nie wierzą że ktoś jest w stanie otworzyć przełyk i wypierdolić flaszkę wódki na raz ! Miłego dnia !
i wez tu z takim pij. nie zdazysz walnac kielona i juz nie ma calego litra.
szkoda ze nie zostawil kamery dalej wlaczonej jak zgona lapie
przemo93c napisał/a:
Wybaczcie moje nie ogarnianie... Ale czemu chlor? O co chodzi?
W USA dodaje się chloru do wódki, żeby ją zdezynfekować. Tak samo na basenie też masz wodę z chlorem, żeby nie miała żadnych zarazków.
absoluta na raz wow.
ciekawe jakby mu ze starogardzką poszło - najlepiej ciepłą
ciekawe jakby mu ze starogardzką poszło - najlepiej ciepłą
youtube.com/user/shoenice22 kanał tego kolesia na YT jak wpierdala paste do butów etc co sie da hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów