18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Tester 2012-03-18, 17:44 1
scetmen6 napisał/a:

pewnie dziadek polak!!

Albo dziadka sąsiad
Zgłoś
ProVVe 2012-03-18, 18:13
ludzie nie ma co sie oszukiwac sporo osob potrafi wypic na hejnal wode... Sztuka stac po tym albo pic dalej... Mozliwe ze pozniej nazwyczajniej w swiecie polecial do kibla i sobie pawia puscil... DOMAGAM SIE KONTYNUACJI NAGRYWANIA!!!

Ola gringo
Zgłoś
czokletmen 2012-03-18, 18:33
F A K E jak nic!

ŁO KURWA! JA TO NAPRAWIE W MORDE JEBANE!
Zgłoś
MadDave 2012-03-18, 18:41
ciekawe jakie musi być nagłe pierdolnięcie po takiej ilości alkoholu

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
wezhu 2012-03-18, 19:58
Głownie mnie interesuje ich stan po jakiejś godzince, no może 30minutach
Zgłoś
Proximate 2012-03-18, 20:03 1
Rzygać mi się chcę jak widzę takich leszczy, którzy wódki nie umieją dobrze pić, a szpanują wrzucając filmiki na youtube -.- nawet z łokcia nie jebnął
Zgłoś
Nygus93 2012-03-18, 20:41
znając go myslalem ze wpierdoli cala butelke
Zgłoś
Zubar 2012-03-18, 21:18
ja bym kurwa chciał zobaczyć filmik z nim tylko że 20 minut później ;q
Zgłoś
trancformation 2012-03-18, 21:31
chciałbym zobaczyc co sie dzieje z tymi ludźmi 30 min później
Zgłoś
metal15 2012-03-18, 21:33
reSPECT napisał/a:

jak się nazywa jego konto?

KURWA
czy tak ciężko poszukać? zajęło mi to równe 10sekund czyli tyle ile otworzenie youtube i wpisanie "absolut vodka"

użytkownik: shoenice22

Husqvarna SM 125 S
Zgłoś
GoodLooser 2012-03-18, 21:44
youtube.com/user/shoenice22 proszę uprzejmie kurwa
Zgłoś
kiceczek 2012-03-18, 21:44
lol fake
przeciął opakowanie pod zakrętką... 0.16 look
Zgłoś
lipekx 2012-03-18, 21:56
to jest dewiacja
Zgłoś
R................s 2012-03-18, 23:59
z jz oto ogzladam jak pilem i jestem dobraw i che ogladac jeszcze
Zgłoś
s................s 2012-03-19, 0:17
mac3k napisał/a:

Zauważ że w Polsce też są akcyzy a tam jej nie ma ! I nie sądze żeby to była woda ale jak zwykle pierdolone polaczki nie wierzą że ktoś jest w stanie otworzyć przełyk i wypierdolić flaszkę wódki na raz ! Miłego dnia !

sam kurwa pierdolony polaczek jestes kmiocie jebany. Mozna wierzyc ze ktos jest to w stanie zrobic ale moim zdaniem to jest litrowa butelka a jeszcze nie widzialem zeby ktos bez fejku litra gorzaly wypierdolil. A ty kurwa cwelu bedziesz pierdolil farmazony i sie za znawce wielkiego uwazal i bedziesz kogos polaczkiem nazywac jak sam kurwo koprem pierdolonym jestes!! Kopry na busa!!!!!!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów