Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak to nie ma nic wspólnego z driftem, rozwiń swoją wypowiedź. Bo z tego co wiem to właśnie kąt skrętu w drifcie ma bardzo dużo wspólnego, a nie tylko tylny napęd i milion kucy.
To nie ma nic wspólnego z driftem. Syf i chujnia, równie dobrze mogli im wjebać przy kołach maszynki do robienia dymu.
Ja pierdole.....kolejny znafffca...
wyobraz sobie jakby piłkarze grali 3x większą piłką. Koszykówce kosz by miał średnice pół metra. Narciarze by mieli 2 duże deski zamiast nart. Zapaśnicy byli by ubrani w stroje sumo.
tak to się ma do tego skrętu.
radze sie wybrać na zawody i zapytać sie po co taki kąt to wam ładnie wytłumaczą
@ups wy wyszyscy jesteście tacy znawcy a pewnie zaden z was nawet nie stał kolo driftowozu ...
radze sie wybrać na zawody i zapytać sie po co taki kąt to wam ładnie wytłumaczą
gówno mnie to obchodzi - nie podnieca mnie drift - wolę kobiety
Racja. Poza tym obrazek do dupy rodem z kwejka
Prawdziwi kierowcy to tacy, którzy i silnikiem 2.0 bez szpery, klatki bezpieczeństwa itp osiągną piękny efekt.
- Tu auto całkowicie nieprzystosowane, prócz mocy... Odpalcie moment 5:00 ! To jest TO!
Nie jest sztuką wejść ładnie w zakręt autem za 40.000zł ze szperą, ze skrętem jak powyżej...
i nie pierdol za bmka nie jest przystosowana bo sama moc jaką generuje daje dużo możliwości.
a i jak by co to ten gosc od bmki już nie żyje
a mnie gówno obchodzi że cie nie obchodzi. nie podoba sie przewiń dalej. nikt cie nie zmusza zeby ci się podobał ...
@ups
wyobraz sobie jakby piłkarze grali 3x większą piłką. Koszykówce kosz by miał średnice pół metra. Narciarze by mieli 2 duże deski zamiast nart. Zapaśnicy byli by ubrani w stroje sumo.
tak to się ma do tego skrętu.
Wyobraź sobie że każda dyscyplina sportowa ma jakieś wymagania i ograniczenia. W drifcie kąt skrętu kół nie jest ograniczony przepisami. W Piłce nożnej wielkość piłki jest ściśle określona. Porównanie z dupy wzięte
Jak dla mnie to nie jest drift. Tylko popisówka. Na który nawet przykro się patrzy...
- Tu auto całkowicie nieprzystosowane, prócz mocy... Odpalcie moment 5:00 ! To jest TO!
Prawdziwi kierowcy to tacy, którzy i silnikiem 2.0 bez szpery, klatki bezpieczeństwa itp osiągną piękny efekt.
Nie jest sztuką wejść ładnie w zakręt autem za 40.000zł ze szperą, ze skrętem jak powyżej...
Piszesz o nieprzystosowanym aucie i pokazujesz klasyka M5 jako przykład
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów