Pieprzyć głupków.Kiedyś siedziałem na rynku z ziomkiem, piweczko, aż dosiadly sie do Nas dwie panny 7/10. Ziomek od razu bajera itp, ja wiedzialem, ze to zwykle tepe cipy, ktore chca sie najebac za darmo. Jedna do Niego, jedna do mnie, a ja kompletnie Ja olewalem i ewidentnie "zaczela Ja to krecic", to juz se pomyslalem, a chuj, Moze porucham. No i tutaj niespodzianka. Faktycznie zamoczylem, a ta druga naciagnela ziomka na 4piwa XD
I nagle się obudziłeś kiedy cała klasa zaczęła się śmiać z twojej erekcji, a pani od przyrki wysłała cię do psychologa za ordynarne ruchy posuwiste w stosunku do ławki podczas drzemki na lekcji.
Nine, ten, never sleep again.
I nagle się obudziłeś kiedy cała klasa zaczęła się śmiać z twojej erekcji, a pani od przyrki wysłała cię do psychologa za ordynarne ruchy posuwiste w stosunku do ławki podczas drzemki na lekcji.
Od przyry to by mu dała 5 za prezentację
zawsze śmieszą mnie takie komentarze,
typu
jak twój
w której głąbie jesteś klasie i nie pierdol że skończyłeś gimbe
Niektórzy muszą zrozumieć, że jak kobieta mówi "że ma faceta" to znaczy, w grę wchodzi tylko sex bez zobowiązań
Powyżej 200 km to nie zdrada.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów